Jocuri Noi

WWE SmackDown vs. Raw 2011

Scris de Caesar
Joi, 10 Iunie 2010 12:05
wwe smackdown vs raw 2011
WWE SmackDown Vs Raw 2011 va fi urmatorul titlu din seria de jocuri sportive din categoria wrestling distribuite de catre THQ, anuntat de curand si programat pentru lansare in luna octombrie a anului 2010.

Desi nu s-au anuntat multe detalii in ceea ce priveste acest nou titlu, fanii wrestlingului in general, nu vor fi surpinsi, cu conditia sa fi incercat deja si celelalte jocuri sportive precedente. Mai important insa, este acordul pe 8 ani semnat in luna decembrie a anului trecut intre THQ si WWE, publisherul obtinand astfel drepturi exclusive pentru intreaga lume in ceea ce priveste distributia acestor jocuri si a imaginii WWE (turneul de wrestling).

WWE SmackDown Vs Raw 2011 va dispune potrivit ultimelor informatii de o grafica imbunatatita fata de versiunea din 2010 dar si o noua si mult mai completa lista de nume. Astfel, pe langa Undertaker si Randy Orton, jucatorii vor putea alege si alte nume precum Chris Jericho sau The Miz. Acestea sunt doar informatii preliminare insa, multe alte noutati fiind asteptate pe masura ce jocul se va apropia de versiunea finala si de termenul lansarii pe piata.

In fine, WWE SmackDown Vs Raw 2011 isi doreste oarecum sa replice actiunea si realismul luptelor adevarate, incercand sa ofere jucatorilor o simulare cat mai apropiata de ceea ce vad seara la televizor. Spre exemplu, atunci cand jucatorul va arunca un oponent peste o masa sau un alt obiect de decor din jurul ringului, spre deosebire de versiunile precedente cand nu prea se intampla nimic, in versiunea 2011 aceasta se va sparge in bucati, de fiecare data diferit, in ecuatie intrand si greutatile sau fortele de aruncare. Bucatile vor ramane in ring pentru o perioada, la fel ca si in realitate, fiind tratate precum niste obiecte reale.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)