Jocuri Noi

Adobe Systems lucreaza cu Google si Yahoo pentru o mai buna indexare a siturilor flash

Scris de Caesar
Miercuri, 02 Iulie 2008 16:54
adobe_systems.jpg  Adobe Systems, unul dintre cei mai mari producători de software din lume lucrează în prezent împreună cu Google şi Yahoo în încercarea de a îmbunătăţi motoarele de căutare.

  În ce fel? Ei bine, cei fericiţi vor fi în primul rând posesorii de situri de prezentare sau de vânzare construite pe platforme flash, pentru că această colaborare vizează tocmai acest domeniu, până acum omis de marile companii. Dacă această colaborare se va finaliza cu succes, motoarele de căutare Google şi Yahoo vor fi capabile de a prelua informaţii incluse în fişierele de tip flash (swf) precum texte, descrieri sau linkuri, oferindu-le ca răspunsuri la căutările utilizatorilor obişnuiţi. Şi mai fericiţi vor fi webmasterii care nu numai că nu vor mai avea de furcă cu munca de SEO aproape imposibilă până acum cu acest tip de conţinut electronic dar, mai mult, vor avea noi metode la dispoziţie pentru promovarea siturilor create sau administrate de ei.

  Noua tehnologie va avea şi ea însă limitele ei, filmuleţele fiind imposibil de indexat. Astfel, condiţia ca un fişier flash să fie indexat este dată de existenţa textului pe lângă imaginile utilizate în animaţie. Nu vor fi indexate nici clipurile video sau imaginile separate, nu mai mult decât până acum, folosind descrierea şi numele fişierului.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)