Jocuri Noi

Two Worlds 2 va fi lansat in acest an

Scris de Caesar
Joi, 09 Iulie 2009 08:45
twoworlds2-002TopWare Interactive a anunţat lansarea în acest an an unui nou RPG, Two Worlds 2, sequel al jocului cu titlu omonim care s-a bucurat de nenumărate review-uri pozitive în urmă cu 2 ani, la lansarea sa pe piaţă.

Two Worlds 2 va fi un sequel clasic, evenimentele urmând să se desfăşoare la câţiva ani distanţă faţă de cele din primul joc dar ne va purta în locaţii până acum ascunse ale regiunii Eastern Antaloor pe care să le putem explora, o hartă care însă nu iese din tiparele unui RPG obişnuit, cu un peisaj ce variază de la deşerturile toride şi plane la templele înălţătoare.

Odată cu harta şi peisajele, Two Worlds 2 va aduce jucătorilor şi un nou engine capabil de un A.I. mult mai avansat, echilibrat şi cu un sistem de luptă activ, surse de lumină dinamice, human eye accomodation şi micro-detail parallax mapping. În fine, Two Worlds 2 va fi lansat probabil în iarna acestui an aşa că, dacă sunteţi fani ai genului RPG, puneţi mâna şi vă înscrieţi pe www.twoworlds2.com pentru a fi la curent cu tot ceea ce mişcă prin Antaloor.

two-worlds-2 two-worlds-2-1

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)