Jocuri Noi

Dreamkiller un nou FPS din toamna

Scris de Caesar
Joi, 02 Iulie 2009 08:53
DreamkilleCei de la Aspyr Media au anunţat lansarea în toamnă a unui nou first person shooter, Dreamkiller, un joc dezvoltat de studiourile Mindware pentru PC şi Xbox360. Jucătorii îşi vor asuma rolul Alicei Drake, o psiholoagă care dispune de puteri supraumane, fiind capabilă de a intra în minţile pacienţilor ei pentru a se lupta cu creaturile de coşmar care le bântuie subconştientul şi visele.

Folosindu-se de un arsenal de arme fantastice şi abilităţi speciale, Alice se va confrunta cu cele mai neobişnuite creaturi pe care mintea umană le putea scorni, numai pentru a descopri o ameninţare mult mai mare, ascunsă în tenebrele subconştientului. Lupta finală va fi cea decisivă, o luptă finală între bine şi rău. Nu putem ignora nici aspectele matforice la care acest joc trimite, voit sau nu, transpunând prin intermediul acestora realitatea într-un joc a cărei acţiune se derulează zi de zi chiar sub ochii noştri.

Dreamkiller va oferi jucătorilor 12 niveluri pentru modul de single-player şi numeroase moduri multiplayer, arme incredibile şi abilităţi interesante. Rămâneţi în stare de veghe, jocul va fi lansat în această toamnă!


Dreamkiller Screenshots :

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)