Jocuri Noi

The Witcher 2: Assassins of Kings: Editiile Premium si Collectors

Scris de Caesar
Marţi, 23 Noiembrie 2010 09:19
the_witcher_2Recent, Namco Bandai ne-a dezvaluit ce vor contine viitoarele editii collectors si premium ale rpg-ului Witcher 2: Assassins of Kings. Acestea vor fi lansate pe data de 17 mai 2011si vor aduce fanilor o serie de suprize, astfel:
Premium Edition va contine evident jocul Witcher 2: Assassins of Kings pe langa care fanii vor descoperi brosuri, harti, 2 figurine, o moneda tematica, soundtrackul jocului si un DVD Making-of.

Cei care cumpara versiunea Collectors Edition vor primi exclusiv in joc itemul Roche Commando Jacket pentru eroul Geralt. In materie de obiecte, pachetul le va aduce fanilor toate surprizele mentionate mai sus si in plus stickere, 2 figurine exclusive dintre care o sculptura miniaturala cu Geralt, un set de carti de joc si unu l de zaruri si, cireasa de pe tort, un artbook de 200 de pagini.

Ce-a de-a doua poveste din saga The Witcher este caracterizata printr-o poveste matura, provocatoare si non-lineara care cu siguranta i-a prins pe fani si i-a cucerit. Witcher 2: Assassins of Kings vine si cu un nou sistem de lupta si garanteaza o mare varietate de posibilitati tactice. Tehnologia pe care este construit este si ea complet noua, proiectata de la zero de CD Projekt RED pentru a da nastere la jocuri de role-playing cu ploturi non-lineare. In plus, acest engine original ofera efecte vizuale deosebite menite sa transporte efectiv jucatorul intr-unul dintre cele mai vii si mai spectaculoase universuri RPG construite vreodata.
Pentru cei interesati de aceste versiuni exceptionale ale jocului, le pot comanda de pe cele mai importante situri specializate, cu bonusurile aferente fiecarei oferte.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)