Jocuri Noi

Guild Wars Hearts of the North

Scris de Caesar
Marţi, 23 Noiembrie 2010 09:22
guildwarsNCsoft a anuntat ca spre sfarsitul anului vor lansa un nou capitol din campania Beyond pentru Guild Wars. Capitolul este intitulat Hearts Of The North si contine o serie de misiuni si questuri noi care au loc imediat dupa evenimentele din War in Kryta. Jucatorii vor avea sarcina de a-i reuni pe legendarii eroi Gwen si Keiran Thackeray intr-o serie de noi misiuni si questuri, misiuni speciale in persoana lui Keiran. Odata ce suna clopotele de nunta, jucatorii vor avea sansa de a participa la eveniment ba chiar sa se imbrace intr-unul din cele 5 costume speciale.

Pentru ca cireasa de pe tort oferita fanilor jocului in acest nou capitol este focusarea pe uniunea dintre locotenent Keiran Thackeray, figura familiara a capitolului War in Kryta si Gwen, o frumoasa dar aspra femeie pe care jucatorii au intalnit-o in primul stagiu din Guild Wars, jocul original.

Logan Thackeray, figura iconica in viitorul Guild Wars 2 si romanul Guild Wars intitulatl Edge of Destiny, este descendentul acestor doi eroi de legenda. In hearts of The North, jucatorii vor avea astfel sansa de a asista la evenimente istorice importante, uniunea celor doi eroi mentionata mai sus fiind un moment fundamental cu ramificatii puternice in lumea Guild Wars 2.

In Hearts of the North, jucatorii vor trai astfel o parte din istoria Guild Wars prin intermediul unor questuri interesante.

In fine, doar jucatorii care au terminat jocurile Guild Wars: Eye of the North si War in Kryta vor putea accesa Hearts of the North. Odata ce au asistat la reintoarcerea lui Keiran, ei vor putea asista la nunta celor doi si la festivitatile care urmeaza.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)