Jocuri Noi

The Fight: Lights Out

Scris de Caesar
Luni, 22 Noiembrie 2010 07:24
the_fightThe Fight: Lights Out este un joc de lupte lansat in luna noiembrie a acestui an. Dezvoltat de studiourile X-Bow Software si distribuit de SCEE, The Fight: Lights Out le permite jucatorilor sa se infiltreze in lumea inchisa dar brutala a luptelor subterane prin intermediul unui boxer bine facut si neinfricat. Acesta este nevoit in a avansa in ranguri pe masura ce trece de cativa din cei mai periculosi luptatori de bare hands box. Sistemul de control al luptatorului, adaptat in mod special pentru Playstation 3 le va permite un control amanuntit care sa puna in valoare calitatile eroului in cel mai mic detaliu posibil, atat in ceea ce priveste miscarea evaziva cat si cea de atac.

The Fight: Lights Out vine de asemenea cu o campanie completata si de o poveste, jucatorul incepand cu antrenamentele de baza si castigand premii, deblocand continut bonus, pe masura ce castiga meciuri de box pe strada, inainte de a duce jocul la nivelul urmator si de a domina competitia.

Ce ne asteapta in The Fight: Lights Out

* Preia controlul unui boxer cu mainile goale intr-o campanie cap-coada, dezvoltand un caracter puternic si dominand o competitie extrem de grea si fara scrupule, a luptelor ilicite. Elimina toti competitorii si poti sa devii cel mai mare luptator de box si lupte de strada.
* Preia controlul complet asupra luptatorului, dominand fiecare miscare in cel mai mic detaliu folosind controllerul Move motion si Eye camera din playstation.
* Dezlantuie un intreg arsenal de combouri, pornind de la simple lovituri de pumn si upercuturi bine plasate si incheind cu cele mai impresionante miscari si lovituri de lupta necinstita dar cu marja de victorie de 100%. Viziteaza sala de forta regulat pentru a imbunatati miscarile si aptitudinile luptatorului folosindu-te de toate instrumentele si aparatele de care ai putea avea nevoie.

the_fight1the_fight2the_fight3the_fight4
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)