Jocuri Noi

Battlestar Galactica Online intra in etapa de testare closed beta

Scris de Caesar
Joi, 11 Noiembrie 2010 09:07
bsgonline1Distribuitorul Bigpoint a anuntat intrarea in etapa de testare closed beta a viitorului MMOG sci-fi browsed based Battlestar Galactica Online. Aceasta va fi de altfel si prima faza a testelor, etapa care va oferi catorva mii de jucatori amatori de sci-fi sau fani ai seriei Battlestar Galactica sansa de a experimenta pe unul dintre cele mai ambitioase proiecte de jocuri browser based dezvoltate pana acum.

In aceasta perioada de closed beta, jucatorii au de finalizat o misiune de tip tutorial completa, fie ca si om, fie ca si cylon. Odata incheiata misiunea, jucatorii vor fi liberi sa exploreze universul BSG Online dupa pofta inimii, se pot angaja in batalii PvE sau PvP sau executa operatii miniere.
Partea cea mai interesanta a acestei scurte incursiuni in viitorul joc este cu siguranta (fanii stiu de ce) posibilitatea explorarii navei Battlestar Galactica, a unui Cylon Basestar si o multime de avanposturi si baze planetare.

Cei care n-ati prins inca un loc in acest proiect, inca mai aveti sansa sa o faceti, Bigpoint anuntand ca va continua sa creasca numarul participantilor la closed beta zilnic, cu intentia de a crea un userbase cat de cat serios pana la viitoarea lansare beta gratuita. Cei care nu v-ati inregistrat, o puteti face pe situl oficial, aici.

In fine, Battlestar Galactica Online va intra probabil in etapa de open beta gratuita la inceputul lunii decembrie a acestui an si ne putem astepta la o versiune finala a jocului in perioada sarbatorilor de iarna.


bsgonline1bsgonline2bsgonline3bsgonline4

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)