Jocuri Noi

Overlord 2

Scris de Serj
Luni, 25 Mai 2009 10:11
overlord2Codemasters se pregătesc intens de lansarea pe piaţă a unui nou sequel, Overlord 2, continuarea jocului cu acelaşi nume, un action-adventure care s-a bucurat de ceva succes la vremea sa (2007). Anunţat de mai bine de 1 an, Overlord 2 a fost dezvoltat de Triumph Studios, povestea urmând-o îndeaproape pe cea din jocul original, eroul principal fiind moştenitorul primului Overlord.

Jocul începe cu un nivel tutorial care ne va transpune într-un satuc înzăpezit, şi locuit de oameni de zăpadă, cei pe care ne vom testa şi primele aptitudini de războinici necruţători. De altfel întreg ţinutul prin care ne vom plimba minionii va fi unul desprins din poveştile de Crăciun, numit Nordberg (Muntele de Nord). Acelaşi Imperiu Glorios (inspirat din cel Roman) va îmbogăţi o poveste care în Overlord 2 se bucură şi de câteva rase noi, dintre care îi amintim pe hoţomanii Gnomi sau activiştii ecologişti, Elfii.

Potrivit lui Lennart Sas, director la Triumph Studios, Overlord 2 "creşte masiv sfera de aplicare a conceptului original", mediul înconjurător fiind proiectat în mod special pentru a permite mai multă diversitate. Un tărâm îngheţat numit Nordberg, un Sanctuar Magic, oraşe şi cetăţi ale Imperiului Glorios sunt doar câteva elemente ale acestei diversităţi pe care o promite Overlord 2. Minionii sunt şi ei mai deştepţi în Overlord 2 şi vă vor ajuta să manevraţi maşinării cu greutate precum catapultele. În funcţie de culoarea lor, aceştia vor zburda printre munţi sau vor fi capabili de a accesa cărări şi cotloane înguste şi întunecate impracticabile războinicului pedestru. Mai mult, ei pot fi şi botezaţi, astfel încât să fie recunoscuţi mai uşor, iar în cazul în care îşi dau obştescul sfârşit, pot fi reînviaţi la cimitirul de minioni (Minion Graveyard).


Overlord 2 va fi disponibil atât pentru PC cât şi pentru consolele Xbox şi PS3 lansarea sa fiind programata pentru data de 23 iunie 2009 în SUA respectiv 26 iunie în Europa.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)