Jocuri Noi

Shattered Horizon intra în faza de testare beta

Scris de Caesar
Marţi, 23 Iunie 2009 08:14
shattered_horizon_logoStudiourile Futuremark Games au deschis oficial faza de testare beta a FPS-ului multiplayer online Shattered Horizon, cu o invitaţie la înscriere pentru toţi gamerii pasionaţi de acest tip de jocuri. Un accident minier catastrofal pe Lună, lasă în urmă o centură de asteroizi în jurul pământului, locul în care se vor desfăşura bătăliile în condiţii de gravitaţie zero.

Acest lucru va face probabil şi deliciul viitorilor fani, Shattered Horizon oferind astfel o experienţă de joc indeită şi imposibil de conceput până acum la shooterele clasice. Evident, Futuremark se bazează pe toţi cei care visează să ajungă în spaţiu, oferindu-le cel puţin virtual o experienţă de altfel unică. Luptele se vor da evident pentru cele câteva puţine resurse care rămân în urma accidentului, centura de asteroizi provocată făcând imposibilă o misiune de salvare pentru cei rămaşi prinşi în ea.

Folosindu-se de un control simplu şi intuitiv, jucătorul va avea o libertate de mişcare absolută, putându-se folosi pe deplin de mediul înconjurător inedit pus la dispoziţie de creatorii jocului. Shattered Horizon îşi răsplăteşte astfel jucătorii cu un gameplay şi o tactică de luptă imposibilă până acum în jocurile constrânse de gravitaţie.

Dacă doriţi să deveniţi tester pentru acest joc extrem de interesant, vă invităm pe situl oficial, www.shatteredhorizon.com. Nu ştiu alţii cum sunt dar mie, cu siguranţă cei de la Futuremark mi-au trezit interesul. Testele beta sunt deschise jucătorilor din America şi Europa care au împlinit 18 ani, cerinţele minime de harware şi software fiind un sistem de operare Windows Vista, placă video compatibilă DirectX10, procesor dual core şi un cont valid Steam.Shattered Horizon Trailer:
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)