Jocuri Noi

Un nou MMORPG: Neo Steam The Shattered Continent

Scris de Caesar
Marţi, 16 Iunie 2009 08:33
neosteam3-frontFaza de testare open beta s-a încheiat, consemnând totodată lansarea oficială a MMORPG-ului Neo Steam: The Shattered Continent. Chiar dacă rămâne gratuită, versiunea finală va oferi jucătorilor acces la câteva funcţii suplimentare faţă de cea beta, una dintre acestea fiind şi magazinul virtual, de unde jucătorii vor putea cumpăra itemuri premium.

Neo Steam: The Shattered Continent ne va purta într-o lume fantastică în care trei state, Elerd kingdom, Takshan Alliance şi Rogwel Republic se luptă pentru controlul celei mai importante reurse energetice a planetei. Neo Steam-ul.

Jucătorul va avea de ales între şapte diferite rase, fiecare cu propriul ei look şi atribute, beneficiind astfel de un joc extrem de variat. Mai mult, caractere diferite ale aceleaşi rase, vor beneficia la rândul lor de trăsături diferite. Nu lipsesc nici questurile, accesibile şi uşor de parcurs cu ajutorul unui sistem de asistenţă bine pus la punct, care vor ajuta jucătorul nu numai să se obişnuiască cu jocul ci, să evolueze rapid cu caracterul până la niveluri superioare care să-ipermită luptele cu ceilalţi jucători.

De asemenea veţi putea antrena un animal care vă va ajuta pe câmpul de luptă, veţi învăţa să convocaţi monştri sau să construiţi maşini Neo Steam care să vă asiste de asemenea în bătălie sau să vă ajute la upgrade-ul itemurilor folosite. O parte importantă a jocului o constituie şi colectarea şi utilizarea materiilor prime brute pe care le veţi descoperi la tot pasul prin lumea fantastică pe care Neo Steam: The Shattered Continent v-o pune la dispoziţie.

Cel puţin deocamdată, jocul este gratuit şi poate fi descărcat de pe situl oficial, http://neosteam.gamigo.com/


Neo Steam The Shattered Continent Screenshots:
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)