Jocuri Noi

Primul teaser si primele imagini din Aliens Vs. Predator

Scris de Serj
Marţi, 26 Mai 2009 08:32
avp001
Odată cu lansarea primului trailer teaser al viitorului FPS Aliens Vs. Predator, Sega ne dezvăluie şi câteva informaţii despre acest joc care va fi lansat în 2010 pentru PC, Xbox şi PS3.

Aliens Vs. Predator este dezvoltat de studiourile Rebellion, aceleaşi studiouri responsabile şi pentru primul AvP lansat în urmă cu 10 ani, jocul care a reuşit să îmbine cu succes cele două francize science-fiction, Alien şi Predator devenind un reper important în evoluţia ulterioară a jocurilor şi o importantă etapă din istoria gamingului.

La fel ca în jocul iniţial, Aliens Vs. Predator ne va aduce în prim plan toate cele 3 rase (Human, Alien, Predator) pe parcursul a 3 campanii single-player care vor avea loc pe planeta BG-36 unde conflictul interrasial va începe imediat după ce un grup de colonişti umani va descoperi o piramidă misterioasă.

Conceptele de bază rămân aceleaşi: Alieni, Predatori şi o mână de soldăţei colonişti se amestecă într-o locaţie de dicolo de stele, jucătorul având posibilitatea de a personifica oricare dintre aceste rase pentru a-şi potoli setea de sânge, de orice culoare o fi el, jucătorii schimbând însă perspectiva la sfârşitul fiecărui nivel. Povestea însă este liniară şi nici măcar originală, fanii genului science-fiction fiind deja familiarizaţi cu ea din filmul cu acelaşi nume lansat în urmă cu ceva vreme şi plasat undeva prin categoria C. O mânuţă de marini dau peste un templu sacru al Predatorilor unde fără voia lor trezesc o regină antică Alien care dormea liniştită prin tenebrele locului. Prima divizie de prădători intervine rapid dar este nimicită de Alieni care în schimb vor avea de luptat pe viaţă şi pe moarte cu o unitate de elită de vânători Predator trimişi ulterior să cureţe mizeria.


Chiar dacă această poveste părea răsuflată pentru un film, jocul Alien Vs. Predator are toate şansele să devină un nou punct de referinţă în cadrul FPS-urilor. Din ce vedem în imagini, grafica este exemplară iar aportul celor de la Rebellion poate fi decisiv, dacă e să ne gândim că ei sunt cei care au transpus pentru prima dată în succes acest dou de francize cinematografice. Aşteptările sunt mari, mai ales că dezvoltatorii mai au la dispoziţie un an întreg în care au vreme să readucă acest joc la gloria de altă dată.

avp002 avp003

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)