Jocuri Noi

Gladiator A.D. dezvaluit

Scris de Serj
Miercuri, 27 Mai 2009 12:08
gladiator-ad-revealedAu mai rămas câteva zile până la debutul E3 2009, expoziţia care ne va rezolva multe necunoscute şi ne va răspunde la multe întrebări în ceea ce priveşte viitoarele releasuri de jocuri din acest an şi prima parte a anului viitor.

Unul dintre jocurile care va avea parte de o prezentare la E3 este Gladiator A.D., un fighter sângeros inspirat din filmul 300 şi destinat platformelor Nintendo Wii.

Gladiator A.D. este un joc dezvoltat de High Voltage Software, un fighter în care jucătorii îşi aleg câte un gladiator cu care vor lupta, fiecare cu arme, mişcări şi comportamente diferite astfel încât diversitatea să fie asigurată din start. Teoretic, jocul încearcă să recreeze tensiunea şi vărsările de sânge care făceau deliciul publicului în arenele romane. Practic, creatorii săi îşi doresc să realizeze un sistem de luptă extrem de sofisticat, care să îmbine strategia şi elementele RPG cu un fighter clasic şi cu o grafică de cea mai înaltă calitate, lăudându-se cu atenţie deosebită pentru fiecare detaliu.

Vom putea alege gladiatorii dintr-o arie larga de selecţie, începând de la druizi şi până la fete de preoţi egipteni, relizările pe parcursul jocului oferind posibilitatea deblocării a noi şi noi caractere, culminând cu însuşi împăratul. Fiecare dintre aceştia are propria sa poveste fascinantă, lucru care, speră producătorii, ne va convinge să jucăm cu fiecare personaj în parte. Evident, unii luptă pentru onoare, alţii din sete de răzbunare, există însă un singur ţel final, şi acela este titlul de campion.

Aşteptăm cu nerăbdare prezentarea de la E3 şi viitoarele ştiri ale celor de la Hihj Voltage Software. Până atunci însă, rămânem cu cele câteva screenshoturi disponibile şi cu promisiunea că vom avea parte de un joc care să ne taie răsuflarea, mai ales în modul multiplayer.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)