Jocuri Noi

Pirates of The Burning Sea a devenit free to play

Scris de Caesar
Luni, 29 Noiembrie 2010 16:26
pirates-burning-seaFlying Lab Software a anuntat ca incepand de azi, 29 noiembrie, MMORPG-ul Pirates of the Burning Sea va fi updatat cu patchul 2.1 devenind totodata free to play. Povestea jocului ne poarta in secolul al XVIII-lea, jucatorii putand alege una dintre cele 3 natiuni disponibile: francezi, englezi sau spanioli sau alege rolul unui pirat si sa-si croiasca drumul catre glorie prin taisul sabiei.

Piratii virtuali se pot angaja in batalii intre nave, in sunet de tunuri si scrasnet de scandura rupta, nimicind inamicii si trimitandu-i pe fundul marii. Pirates of The Burning Sea le permite de asemenea jucatorilor sa se angajeze in lupte corp la corp, sa abordeze direct navele inamice si sa le captureze, propunand si 3 stiluri diferite de atac in acest sens. Jocul va pune la dispozitie 80 de porturi care pot fi usor transformate in campuri de batalie, jucatorii putand castiga puncte in modul PvE si in cele din urma PvP pentru a pune stapanire pe locatia respectiva si toate resursele aferente.

Pirates of The Burning Sea ofera de asemenea si o experienta economica completa, jucatorii fiind cei care controleaza resursele si schimbul, construindu-si propriile imperii de-a lungul caraibelor. Isi vor construi astfel propriile mine, distilerii si fabrici de cherestea, administrand in detaliu tot ceea ce inseamna productia si distributia de bunuri de consum intr-o lume in care profitul este visul iar masurile disperate realitatea.


Ce te asteapta in Pirates of The Burning Sea

Traieste in pielea unui capitan de nava si comanda un echipaj complet si o flota de pana la 30 de nave
Lupta-te cu alti jucatori pentru a controla unul sau mai multe dintre cele 80 de porturi disponibile
Exploreaza o lume vasta si fa-ti un nume incheind cu bine peste 1000 de misiuni
Economie condusa de catre jucatori, care fabrica si vand toate bunurile gasite in joc Construieste, cucereste si customizeaza una dintre cele peste 65 de nave istorice
Deseneaza propriul steag personal si personalizeaza velele
Alege unul dintre cele 3 stiluri diferite de lupta corp la corp: fencing, flashy si dual wielding

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)