Jocuri Noi

Pirates of the Burning Sea

Scris de Serj
Sâmbătă, 22 Septembrie 2007 23:47
screen2_large.jpg
Pirates of the Burning Sea e un joc MMORPG ce se desfăşoară în insulele Caraibe, în secolul XVIII. Personajul principal e un căpitan curajos, stăpân al unui vas şi liderul unei echipe ce porneşte în căutarea gloriei şi aventurii.

Pirates of the Burning Sea e dedicat tuturor fanilor genului şi încântă privirile cu elementele sale de grafică ce necesită „scule” de ultimă generaţie în materie de hardware. Se recomandă, totdată, conexiune broadband, pentru a evita lag-ul în timpul jocului. Fiecare jucător îşi poate dezvolta cariera după bunul său plac, se poate transforma în trădător, sau poate călători în lumea periculoasă a războiului pe ape, în pielea unui comerciant.

Poţi face tot ce-ţi permite reputaţia, pe care ţi-o creezi pas cu pas. Totdată, vei putea intra pe un server, laolaltă cu mii de jucători. Gamerii se vor putea pune în pielea designerilor. Folosind diferite instrumente, fiecare utilizator va putea crea noi texturi sau chiar modele 3-D şi să le propună pe site, pentru a fi introduse în joc. Designurile proprii de săbii sau accesorii vor putea fi vândute în cadrul jocului. Cu tehnologia Valve, Steam, gamerii vor putea downloada noi conţinuturi şi update-uri, puse la dispoziţie de producător.

În Europa, jocul va fi lansat în 29 iunie. Pirates of the Burning Sea e un joc creat de Flying Lab Software.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)