Jocuri Noi

Drakensang Online

Scris de Caesar
Luni, 06 Decembrie 2010 13:44
darkensangRecent, distribuitorul de jocuri Bigpoint a anuntat pentru primavara anului viitor lansarea unui nou MMORPG browser-based, Darkensang Online, primul gratuit din serie. Povestea epica si fantastica a jocului ii va purta pe jucatori in lumea Darkensang Online, propunandu-le sa se regaseasca aici cu alte mii de alti jucatori si sa incerce impreuna as respinga fortele intunecate care incearca sa-i supuna. Grafica si imaginile de calitate nu mai sunt de mult un teren exclusiv rezervat jocurilor de PC si console deci, Darkensang Online nu se fa face de ras la acest nivel, chiar daca pe unii jucatori experimentati termenul de browser-based ii va speria putin la inceput.
Povestea jocului ne va purta in urma cu multe secole, intr-un tinut devastat de un dragon. Dupa ce un grup de eroi au reusit sa alunge creatura si sa salveze omenirea, oamenii au inceput sa uite despre grozava amenintare. Cu timpul, eroii au imbatranit, s-au dus si rasa umana este amenintata din nou. Un nou grup de eroi este necesar pentru a readuce linistea in acel tinut.

Totul se intampla dupa 100 de ani de pace si prosperitate, razboiul incepe in nordul tarii iar printul Aldred a disparut fara urma. Tinutul e invaluit in teroare si un vechi cult de mult uitat a revenit la viata. In plus, dragonul planuieste o revenire razbunatoare. E vreme de razboi, razboiul care sa le puna capat tuturor razboaielor. Incepe astfel o noua era, cea a eroilor.


Drakensang Online ne va oferi pe langa actiune si o grafica de calitate, posibila cu ajutorul engine-ului Nebula, folosit si la dezvoltarea versiunii de PC a jocului, un engine care ne va oferi imagini pitoresti cu orase medievale, paduri intunecate si cripte terifiante intr-un mediu browser-based cum nu s-a mai vazut. Informatii suplimentare pe situl oficial: www.drakensang-online.com.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)