Jocuri Noi

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned

Scris de Caesar
Miercuri, 19 Mai 2010 14:12
Pirates of the Caribbean Armada of the DamnedPirates of the Caribbean: Armada of the Damned este urmatorul joc de aventura cu radacini in deja celebra franciza lansata mai intai pe Marele Ecran. Dezvoltat de catre studiourile Propaganda games si distribuit de Disney Interactive, pentru Xbox360, Playstation 3 si Microsoft Windows (PC).

Actiunea RPG-ului se va desfasura in acelasi univers plin de imaginatie al Caraibelor. De aceasta data jucatorul isi va asuma rolul unui pirat novice care va fi nevoit sa faca inconjurul lumii pentru a-si castiga reputatia si respectul breslei. Ca in orice joc de aventura, Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned va oferi din start un personaj cu trasaturi fizice si psihice predefinite, care insa va putea fi modelat pe parcurs, in functie de deciziile jucatorului. Acestea vor avea influenta nu doar asupra trasaturilor de caracter ale personajului ci chiar asupra infatisarii fizice a acestuia, jucatorul decizand felul in care tanarul pirat este vazut in lume, unii vor putea opta pe teama si cruzime, altii pe respect s.a.m.d.

Explorarea va ave aloc intr-o lume mixta, atat pe uscat cat si pe ape, sistemul de lupta fiind modificat de la turn-base la timp-real, jucatorul avand posibilitatea de a isi customiza armele din arsenal. Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned va avea parte de o lume deschisa, si o poveste care se va schimba pe masura ce personajul principal interactioneaza cu cele din joc. Jucatorului i se va permite de asemenea sa constituie aliante cu diferite natiuni, in functie de hotararile pe care le va lua. Si asta pentru ca la un moment dat, eroul va fi nevoit sa ia o decizie majora, in urma careia se va decide definitiv calea pe care va purcede: cea a raului sau cea a destinului implinit. Eroul va semana destul de mult cu legendarul Jack Sparrow, un pirat iubit de femei si prieten de bautura cu ceilalti pirati, o figura masculina 100%, carismatica si cu puternice inclinatii catre aventura.

Pentru ca jocul nu va semana deloc cu filmele, imprumutand doar universul fantastic al acestora, Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned va aduce ceva nou francizei, acest lucru putand fi atat benefic cat si dezastruos pentru joc, in functie de rezultatul la care producatorii vor ajunge. Pana la mai multe informatii ramanem cu acest tur preliminar si asteptam cu nerabdare urmatoarele stiri furnizate de Disney.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)