Jocuri Noi

NARUTO Shippuden: Legends: Akatsuki Rising

Scris de Caesar
Joi, 25 Iunie 2009 15:08
NARUTO-Shippuden-LegendsSeria jocurilor cu Naruto este pe cale să se îmbogăţească cu un nou titlu, NARUTO Shippuden: Legends: Akatsuki Rising, un joc destinat platformei Sony PSP şi dezvoltat de VIZ Media. Un Naruto mai bătrând dar mai înţelept, care va oferi jucătorilor controlul asupra a 10 luptători ninja inclusiv Akatsuki.

Acţiunea NARUTO Shippuden: Legends: Akatsuki Rising se va petrece într-un mediu inspirat în totalitate din universul anime al seriei Naruto, jucătorul având parte de mai multe moduri de joc, singleplayer şi multiplayer (cooperativ sau player vs player). În ceea ce priveşte modurile single, jucătorul va avea posibilitatea de a opta fie pentru modul original fie pentru modul scenario, cel din urmă aducând în plus misiunile secundare care permit adunarea unor pergamente de aptitudini care îi vor permite jucătorului să evolueze atât din punct de vedere al posbilităţilor tactice cât şi a skillurilor de apărare, atac, viaţă etc. De asemenea, modul Akatsuki va permite jucătorilor să preia controlul membrilor organizaţiei Akatsuki, descoperind astfel adevăratele intenţii ale organizaţiei, în timp ce Naruto  se află în căutarea Gaarei.

"Naruto Shippuden: Legends: Akatsuki este cea mai interesantă aventură Naruto de până acum," spune Todd Thorson, director de marketing şi relaţii publice la Namco Bandai. "Firul epic al jocului, multiplele moduri de joc şi controalele simple fac din el o introducere perfectă în lumea lui Naruto Shippuden."

Acest sistem simplificat de control va permite jucătorului să controleze eroii în luptele Jutsu prin acţionări simple de butoane ba chiar să creeze panică în jur prin intermediul modului Hypermode. De asemenea, jucătorul va putea alege două noi caractere care să vină în ajutorul celui principal şi, în cazul luptelor, să descopere astfel combouri noi şi devastatoare.


Naruto Shippuden: Legends: Akatsuki Rising Poze :
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)