Jocuri Noi

Bethesda Softworks cumpara id Software

Scris de Caesar
Joi, 25 Iunie 2009 15:17
id_logoZeniMax, compania mamă a Bethesda Softworks anunţă achiziţionarea studiourilor id Software de către Bethesda. Potrivit comunicatului oficial, ID işi va continua munca la fel ca până acum, singura modificare fiind distribuţia, care va fi complet acoperită de Bethesda de acum încolo, evident, cu excepţia jocurilor aflate în lucru ale căror drepturi sunt achiziţionate deja de alte companii.

Studiourile ID vor continua să opereze sub conducerea fondatorului John Carmack, părintele spiritual al celebrelor serii Quake sau Doom. "A fost o oportunitate unică de a face echipă cu un distribuitor sofisticat şi inteligent precum Bethesda Softworks, împreună vom avea grijă de interesele studioului şi ale distribuitorilor atât în ceea ce priveşte dezvoltarea cât şi marketingul jocurilor publicate.

În plus, vom dispune de resursele financiare care să ne permită o viitoare dezvoltare a id Software, un plus în calitatea jocurilor care vor deveni din ce în ce mai bune" spune Todd Hollenshead, CEO al id Software, referindu-se la tranzacţia de vânzare-cumpărare.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)