Jocuri Noi

E3 2009: Messi este vedeta ultimului trailer PES 2010

Scris de Serj
Miercuri, 03 Iunie 2009 09:32
pes2010Prezentă alături de celelalte nume mari din industria jocurilor la conferinţele E3 de la Los Angeles, Konami s-a folosit de prilej pentru a lansa noi trailere ale viitorului joc din seria Pro Evolution Soccer, PES 2010, cap de afiş fiind evident proaspăt câştigătorul Champions League şi vedetă a Barcelonei, Lionel Messi.

Nu întâmplător, fotbalistul argentinian a fost ales pentru prezentarea simulatorului de fotbal, sportivul fiind una dintre cele mai bune imagini de marketing în această perioadă şi un fan declarat al seriei PES. În premiră avem astfel şansa de a observa ultimele îmbunătăţiri la nivel de grafică şi de gameplay, îmbunătăţiri pe care cei de la Konami le vor revoluţionare în încercarea lor de a crea un simulator de fotbal cât mai aproape de realitate.

Fiecare element din PES 2010 va fi fie transformat fie îmbunătăţit faţă de versiunile precedente, trailerele prezentate în exclusivitate la E3 certificând aceste aşteptări care oricum erau mari având în vedere faptul că PES s-a bazat an de an mai degrabă pe acurateţea experienţei de joc decât pe licenţele sportive. Încet încet scăpăm şi de acest ultim blestem al licenţelor, chipurile sportivilor apropiindu-se tot mai mult de realitate, mişcările feţei devin autentice iar detaliile grafice încearcă să ne seducă, cei mai răbdători dintre noi primind posibilitatea de a număra firele de păr de pe mâinile artistului Messi.


În centrul PES 2010 stă în primul rând jocul în sine, un fotbal jucat cu pasiune şi eleganţă de jucătorii de top. Creatorii PES s-au străduit astfel să îmbine toate elementele de tactică, talent şi ştiinţă a jocului pentru a oferi o imagine nu numai apropiată de realitate ci şi plăcută privirii microbistului amator de fotbal de calitate.

În fine, încheiem cu cuvintele lui Messi, unul dintre cei mai mari fani ai seriei PES:

"Sunt deopotrivă un fotbalist profesionist şi un mare fan PES, sunt încântat să fiu figura de bază pentru prezentarea unui titlu atât de incredibil precum PES 2010. Chiar dacă plin de satisfacţii, am trecut peste un sezon lung şi istovitor aşa că aştept cu nerăbdare lansarea PES 2010 înainte de a porni în sezonul următor!"

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)