Jocuri Noi

Mafia 2 si Red Dead Redemption au fost amanate

Scris de Serj
Vineri, 29 Mai 2009 07:58
mafia2_2Take-Two Interactive distribuitor pentru Mafia 2 şi Red Dead Redemption a anunţat amânarea celor două jocuri care vor fi lansate abia în ultima parte a anului 2009 sau primul trimestru din 2010. Anunţul vine odată cu raportul financial pe al doilea trimestru făcut public de Take two în această săptămână.

"Lansările Mafia 2 şi Red Dead Redemption au fost amânate până în prima jumătate a anului fiscal 2010 pentru a permite dezvoltatorilor timp suplimentar pentru finisarea acestor titluri şi maximizarea potenţialului acestora în ceea ce priveşte calitatea, experienţa jucătorului şi vânzările" se arată în acelaşi comunicat.

Mafia II este un sequel al jocului cu acelaşi nume, un joc inspirat din filmele hollywoodiene cu gangsteri italieni precum Godfather sau GoodFellas şi este dezvoltat de 2k Czech în vreme ce Red Dead Redemption se află îân lucru la studiouile Rockstar San Diego. Iniţial, cele două titluri erau programate pentru o lansare în perioada Crăciunului din acest an, recenta amânare plasându-le probabil undeva spre primăvara lui 2010.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)