Jocuri Noi

Gearbox confirma: Borderlands va fi lansat in Octombrie

Scris de Caesar
Marţi, 09 Iunie 2009 08:08
Borderlands-logoBorderlands este un FPS science-fiction cu elemente de RPG dezvoltat de Gearbox Software pentru Microsoft Windows, Playstation3 şi Xbox360, primul dintr-o viitoare franciză care să ofere multe alte titluri.

Borderlands a fost prezentat pe larg cu ocazia expoziţiei E3 de la Los Angeles, prilej cu care Gearbox ne-a confirmat şi lansarea jocului în luna octombrie a acestui an.

Acţiunea Borderlands se petrece într-un viitor postapocaliptic într-o lume care ne aminteşte de Fallout 3, posibilă sursă de inspiraţie pentru cei de la Gearbox, fani declaraţi ai jocului cu pricina care a făcut furori în 2008. Diferenţa este însă majoră, în Borderlands eroul încercând să pătrundă într-un cavou şi nu să scape din el.

Povestea se învârte în jurul unui grup de prădători ce traversează un ţinut desprins parcă din trilogia Mad Max, în căutarea unei tehnologii extraterestre mult râvnite şi mare aducătoare de putere pentru cei care o stăpânesc.
În centrul poveştii se află şi corporaţia Atlus, un conglomerat gigantic implicat în cercetarea tehnologiilor extraterestre evident cu scopul de a-şi extinde imperiul şi nicidecum pentru binele omenirii. Pe cei care suferă de inimă îi liniştim, planeta pe care se desfăşoară acţiunea nu este Pământul ci Pandora, o planetă colonizată în trecut de oameni şi ajutată de aceştia să devină un imens deşert fără viaţă (deja devine o obişnuinţă pentru pământeni, distrugerea habitatului).

Deşi un FPS, în Borderlands veţi găsi elemente RPG din abundenţă în special în sistemul de evoluţie al caracterului, atât în single player cât şi în multiplayer. Asemănător cu Diablo, jocul de faţă ne propune şi un sistem random de generare a nivelurilor de joc, un sistem care va permite variaţiuni extreme între arme, armuri şi itemuri, numai arsenalul incluzând peste 650.000 de arme diferite. Tot aleator vor fi generate şi decorurile, chiar dacă oraşele şi căile de acces rămân neschimbate.

În acelaşistil RPG, marea parte a timpului pe care jucătorul îl va petrece în Borderlands va fi dominat de nenumăratele questuri de complexităţi diferite care vor face deliciul oricărui amator de role-playing. Fiecare sarcină astfel îndeplinită va descifra o parte din poveste sau va oferi jucătorului cadouri constând în itemuri speciale, importante pentru dezvoltarea caracterului şi finalizarea jocului.


Borderlands Trailer :
Borderlands screenshots :

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1   

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)