Jocuri Noi

Disney dezvaluie RPG-ul Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned

Scris de Serj
Vineri, 29 Mai 2009 08:01
pirates-of-the-caribbean-rpg
Disney va publica un nou joc inspirat din aventurile căpitanului Jack Sparrow, Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned, un action RPG dezvoltat de Turok dev Propaganda Games.

"Armada of the Damned reprezintă o experienţă cu totul şi cu totul nouă în universul piraţilor din Caraibe, evenimentele având loc înainte de cele prezentate în cele trei filme de succes", se arată într-un comunicat oficial Disney.

Conform zvonurilor mai mult sau mai puţin oficiale, jucătorul îşi va asuma rolul unui pirat, pe parcursul poveştii fiind pus faţă în faţă cu o mulţime de decizii morale care în cele din urmă vor afecta dezvoltarea ulterioară a caracterului şi vor avea impact asupra poveştii iniţiale, nicidecum una liniară. Vom avea la dispoziţie o imensă hartă împânzită de creaturi inamice din aria supranaturalului şi a misticului, chiar Mama Natură, cu care ne vom lupta pe parcursul unei poveşti interesante.

Deşi nu s-a anunţat o dată oficială de lansare, ne aşteptăm să vedem jocul în magazine probabil în toamna lui 2010, atât pentru PC cât şi pentru următoarea generaţie de console.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)