Jocuri Noi

Assassins's Creed 2 vine in 17 noiembrie

Scris de Serj
Miercuri, 03 Iunie 2009 09:52
assassinscreed_2
În cadrul conferinţelor de la E3, Ubisoft şi-au prezentat şi ei planurile de viitor în ceea ce priveşte una dintre cele mai bine vândute francize pe care o ţin sub mânecă.

Este vorba despre Assassin's Creed 2, un joc care, conform speculaţiilor apărute imediat după confirmarea sa,  va fi lansat oficial în noimbrie, mai precis în data de 17 ale penultimei luni a anului, la timp pentru cumpărăturile pe care le veţi face cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Assassin's Creed 2 va continua pe aceeaşi linie de succes a primului titlu din serie, jucătorul intrând de această dată în pielea lui Ezio, un strămoş al protagonistului din Assassin's Creed, cetăţean de onoare al Italiei Renascentiste.

Cu ajutorul lui Ezio vom pătrunde adânc în rândurile unei societăţi secrete de asasini într-o poveste cu un fir epic decent dominat de răzbunări, conspiraţii, o viziune brutală şi sângeroasă ca să nu spunem întunecată a Renaşterii italiene. Nicidecum un om oarecare, Ezio se va împrieteni cu Leonardo da Vinci, va avea curajul să înfrunte cele mai puternice familii ale Florenţei şi nu va ezita să se aventureze prin canalele veneţiene într-o aventură care-l va ridica la gradul de Maestru Asasin.

Assassin's Creed 2 păstrează acelaşi gameplay care l-a făcut celebru pe primul joc din serie, dar vine cu îmbunătăţiri şi modificări pe partea de grafică şi cel mai important, de AI, mai multe tipuri de misiuni iar posibilităţile de asasinat se multiplică. Mediul înconjurător se modifică şi el, atât din punct de vedere arhitectural cât şi fizic, creatorii oferind de această dată şi un ciclu zi-noapte. Mai mult, veţi avea şansa de a întâlni şi câteva personaje celebre ale vremii, precum Leonardo da Vinci sau Niccolo Machiavelli.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)