Jocuri Noi

The Chronicles of Spellborn va putea fi jucat gratuit din 2010

Scris de Caesar
Joi, 02 Iulie 2009 07:30
the-chronicles-of-spellborn-2009Pe forumurile oficiale ale The Chronicles of Spellborn a apărut un comunicat al celor de la Acclaim Games, dezvoltatorii şi proprietarii jocului care confirmă zvonurile: din 2010 Cronicile vor fi regândite şi MMO-ul va deveni free-to-play cu un sistem bazat pe microtranzacţii, care să asigure cheltuielile de întreţinere şi supravieţuire a jocului.


De aceste schimbări se vor ocupa studiourile Frogster Asia şi Spellborn NV, versiunea finală gratuită urmând a fi fiisată până în 2010, an în care eventualele conturi plătite în avans să fie rambursate jucătorilor..

The Chronicles of Spellborn ne transpune într-o lume fantastică care încă îşi linge rănile pricinuite de un război îndelungat şi cu consecinţe catastrofale asupra ei. Jucătorul va intra în pielea unor eroi cu ajutorul cărora va duce la bun sfârşit questuri, purta lupte de cucerire şi misiuni diplomatice în cadrul Marilor Case.

Jucătorii au posibilitatea de a comunica între ei, de a se lupta sau alia pentru a controla arii relativ extinse din lumea fantastică în care trăiesc. Spre deosebire de alte MMORPG-uri disponibile la ora actuală, în The Chronicles of Spellborn forţa eroului nu va fi dată nicidecum de felul armei pe care o poartă ci numai de aptitudinile şi abilităţile proprii. De asemenea, prin acţiunile sale, eroul va putea schimba lumea, punându-şi amprenta personală pe universul Cronicilor, un univers în expansiune, cu arii extinse ce pot fi deblocate în funcţie de finalizarea questurilor pe care jucătorul le va întâlni.

Pagina Oficiala The Chronicles of Spellborn http://spellborn.acclaim.com/


Trailer The Chronicles of Spellborn :

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)