Jocuri Noi

Dragon Age: Witch Hunt

Vineri, 18 Februarie 2011 11:27
DragonAgeWH1In Dragon Age: Origins , Morrigan , una dintre personaje ne-a incantat cu vorbele ei taioase si indiferenta fata de problemele cu care se confrunta lumea, deci s-ar putea sa fiti fericiti sa aflati ca va avea un rol in noul continut downloadabil Dragon Age: Witch Hunt.

Cel mai indicat sa nu aveti asteptari prea mari, fiindca Witch hunt este doar o mica aventura, fara viata, fara suflet si fara personaje complexe. Inclusiv Morrigan, unul dintre cele mai placute personaje ale jocului apare doar intr-un medalion. Cu o astfel de aparitie era mai bine sa o fi uitat total. Personajul este doar folosit pentru a te determina sa pornesti in aceasta misiune explicata in cat mai putine cuvinte posibile.

Povestea isi pierde din farmec cu multe inainte de a ajunge la punctul culminant iar simplitudinea ei nu este nicidecum ascunsa cu lupte spectaculoase. Cateva momente mi-a adus aminte ce a facut din Dragon Age: Origins un joc spectaculos, cum ar fi o lupta cu un monstru ciudat cu multe membre. Dar toate acestea nu fac sa merite costul de 7$.

Pornesti la drum importandu-ti unul dintre personajele din Dragon Age:Origins sau pur si simplu poti crea unul nou. Povestea incepe la poarta lui Flemeth unde apare un personaj misterios. Nu e Morrigan din pacate, e un elf pe nume Ariane care sustine ca Morrigan i-a furat o carte cu mare importanta in clanul ei. Ariane nu ofera mult in ceea ce priveste convesatia, deci tot ce vei vorbi cu ea va avea legatura directa cu povestea din Witch Hunt si nimic mai mult.
Mai tarziu in poveste ti se alatura si un mag, din motive si mai banale decat Ariane. Cu aceste doua personaje lipsite de viata nici nu ai un grup intreg, astfel s-au gandit sa iti completeze grupul cu un caine Mabari. Povestea este foarte simpla iar vocile nu sunt nimic spectaculos, dar reusesc sa creeze cadrul pentru viitorul joc Dragon Age.

Astfel, cu un grup determinat sa o gaseasca pe Morrigan, pornesti in cautarea acestei vrajitoare obraznice. Aventura incepe la Turnul Circle of the Magi unde dai de un prieten vechi care nu prea iti zice ce cauta acolo dar da bine la public. Odata ce ai trecut prin zeci de carti la libraria magilor, povestea poate progresa, doar ca la cea mai mare viteza acest add-on nu ajunge din urma deloc predecesorul lui. Adversarii tai nu sunt nimic deosebit si nu aduc acelasi feeling ca Dragon Age. Din cand in cand apare un monstru putin mai amenintator, dar cel mult iti da un fior si nimic mai mult.

Timpul de joc pentru Dragon Age: Witch Hunt se afla undeva in jur de 90 de minute. Chiar si Morrigan pare a fi plictisita de acest joc, avand doar cateva remarci intepatoare in toata povestea. Jocul la baza lui este totusi distractiv, dar nu ajunge la aceleasi standarde ca Origins. Desi putea fi mult mai reusit, Witch Hunt isi atinge obiectivul si deschide calea catre Dragon Age 2, deci fanii adevarati ai seriei vor vrea sa joace acest episod din serie.

Screenshots Dragon Age: Witch Hunt
DragonAgeWH2DragonAgeWH3DragonAgeWH4DragonAgeWH5

DragonAgeWH6DragonAgeWH7DragonAgeWH8DragonAgeWH9
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)