Jocuri Noi

Colin MCRae: Dirt 2

Scris de Caesar
Vineri, 26 Iunie 2009 14:55
Colin-MCRae-Dirt-2Codemasters se pregătesc de lansarea unui sequel al intens mediatizatului joc de curse din 2007, Colin McRae: Dirt. Cu Dirt 2 producătorii intenţionează să ducă racingul off-road la un nou nivel bazându-se ân primul rând pe tehnologiile de ultimă oră, curse şi locaţii noi dar şi maşini de viteză licenţiate.

Totodată cei de la Codemasters ne promit o atitudine şi un gameplay inspirat din cele ale sporturilor extreme precum skateboardingul şi snowboardingul, Dirt 2 purtându-ne într-un turneu în jurul lumii, prin locaţii cât mai realiste în care cursele off-road vor fi marcate de agresivitate şi viteză ameţitoare. De asemenea, garajul Dirt 2 va cuprinde cele mai noi modele de maşini de curse şi mai ales off-road, împărţite pe şapte clase diferite în funcţie de caracteristicile tehnice.

Propulsat de cea de-a treia generaţie de engine-uri EGO create în special pentru simulatoarele de curse, Dirt 2 promite de asemenea o grafică şi un sistem de distrugere a maşinilor aproape de ralitate dar şi detalii ale maşinilor şi şoferilor nemaiîntâlnite până acum la simulatoarele auto. Deosebiri faţă de alte jocuri de gen apar şi la selecţia maşinilor, jucătorii fiind lăsaţi să-şi aleagă încă de la început modeluol preferat, producătorii scutindu-i astfel de a concura pe rând cu diferite maşini, pe măsură ce deblochează altele noi. Jucătorii au astfel şansa de a se familiariza cu marca favorită şi de a-şi conduce bolidul cu măiestrie în cursele şi campionatele organizate de comunităţile online pentru modul multiplayer. Evident, maşinile beneficiază de upgrade-uri, pe măsură ce jocul avansează şi cursele duse la bun sfârşit.

Pentru fanii genului, Colin McRae Dirt 2 va fi lansat în septembrie 2009 şi va fi disponibil atât pentru PC cât şi pentru celelalte platforme de joc ale momentului precum PSP, DS, XBOX360, NINTENDO Wii şi PS3 la un preţ de 59,99 dolari.


Colin McRae: Dirt 2 Trailer :
Colin MCRae: Dirt 2 Screenshots :

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)