Jocuri Noi

Blizzard confirma un nou MMO bazat pe o noua franciza

Scris de Serj
Joi, 21 Mai 2009 08:53
Blizzard-Logo Cu toţii aţi observat probabil explozia genului MMO care a urmat lansării lui World of Warcraft, încă numele de referinţă în domeniu şi probabil, şi pe viitor, jocul cu cei mai mulţi subscriberi plătitori.

Cum toate MMO-urile de la WOW încoace au cam urmat aceeaşi cale şi s-au bazat pe idei similare, Blizzard nu putea sta deoparte la nesfârşit, mai ales că beneficiază şi de atu-ul de a fi cei mai tari (deocamdată) în acest domeniu. 13 milioane de plătitori înseamnă mult dar nu totul şi cei de la Blizzard nu cred că mai au nevoie de a demonstra că nu s-au mulţumit niciodată cu ce au avut, indiferent că era vorba de un succes sau nu. Pe de altă parte, de ce să nu mai fure puţin din felia tăiată de ceilalţi publisheri din tortul WOW?

Astfel, surse din cadrul companiei mamă şi tată a francizelor Warcraft, Starcraft sau Diablo, confirmă interesul acesteia pentru dezvoltarea unei noi francize în materie de MMO care să iasă oarecum din tiparele celor amintite mai sus. Vorbim astfel de un gameplay nou, grafică şi design noi, idei şi poveşti noi deci, o franciză care probabil se va naşte în curând şi care, în tradiţia Blzzard are toate şansele să înroşească cablurile providerilor de Internet din toată lumea.

Până ce compania se va decide să facă totul public şi anume printr-un comunicat de presă, detaliile acestui proiect ne sunt necunoscute. Rămânem doar cu speculaţiile venite din rândul fanilor sau de prin media, speculaţii care cu siguranţă vor fi din abundenţă în lunile ce urmează. Un singur lucru rămâne sigur: Blizzard nu se joacă cu informaţiile şi nici nu anunţă ceva până nu sunt siguri de calitatea acelui ceva dar, când pun mâna să facă un joc, îl fac un hit.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)