Jocuri Noi

WWE All Stars

Scris de Serj
Joi, 10 Iunie 2010 13:01
wwe all stars Un alt titlu din categoria jocuri sportive dedicate wrestlingului va fi lansat in cursul anului viitor de catre THQ sub numele de WWE All Stars. Un joc care se anunta extrem de vast si care va oferi un gameplay in stil arcade, personajele fiind supradimensionate, cu un aspect de eroi din benzile desenate.


Vor fi atat superstaruri din wrestlingul actual cat si cei din istoria de aur a acestui sport atat de zbuciumat. Un hibrid care va imbina wrestlingul cu luptele atat la nivel vizual cat si ca si gameplay.

Dintre toate aceste personaje, doar Rock si Cena au fost prezentate cu ocazia E3 din acest an, prilej cu care am aflat si aceste prime detalii in ceea ce priveste WWE All Stars. Potrivit producatorilor, fiecare personaj va avea caracteristici diferite, comportandu-se diferit nu numai in ceea ce priveste miscarea ci si reactiile si timpul de care au nevoie pentru a opera anumite miscari. Jucatorii vor avea acces in mod special la miscari "semnatura" ale starurilor prezente in WWE All Stars. In aceasta versiune a lui The Rock de exemplu, se pot observa cateva miscari specifice precum The People's Elbow sau Rock Bottom. Sistemul de control va fi probabil si el diferit fata de ceea ce ofera WWE Smackdown vs. Raw, pleiada de staruri prezenta in acest titlu aducand cu ea si un alt complex de combouri si asociatii de butoane si taste, care sa permita efectuarea unor miscari care se apropie din ce in ce mai mult de realitate.

Potrivit comentatorului WWE Jim Ross, WWE All Stars va insemna un joc complet, care va oferi o competitie inedita, intre starurile active si cele pensionate ale wrestlingului. Multe caracteristici raman insa o necunoscuta, lansarea oficiala a jocului fiind mult prea indepartata in timp pentru a permite divulgarea unor informatii mai concrete, jocul fiind inca in dezvoltare deci, susceptibil la schimbari si imbunatatiri. Pentru informatii suplimentare, ramaneti alaturi de gamebase.

 
Discuss (1 posts)
Direct watch The Eagle 2011
Mar 02 2011 23:31:56
empty"/nnMovies : Action : Other quality : English


Plot:
In Roman-ruled Britain, a young Roman soldier endeavors to honor his father's memory by finding his lost legion's golden emblem.

Cod:

http://www.imdb.com/title/tt1034389/


Runtime...........:1h 45mn
Language..........:ENGLISH

Video
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Advanced Simple@L5
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (MPEG)
Muxing mode : Packed bitstream
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Duration : 1h 45mn
Bit rate : 1 731 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 304 pixels
Display aspect ratio : 2.35:1
Frame rate : 25.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.316
Stream size : 1.28 GiB (93%)
Writing library : XviD 61

Audio
ID : 1
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 3
Codec ID : 55
Codec ID/Hint : MP3
Duration : 1h 45mn
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 128 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Stream size : 96.9 MiB (7%)
Alignment : Split accross interleaves
Interleave, duration : 40 ms (1.00 video frame)
Interleave, preload duration : 500 ms

NOTES
VIDEO: ELEKTRI4KA... Thanks
AUDIO: Thanks Matey
Now for the video we just made a script containing white balance, rgb eq,resize, sharpness, chroma, brightness, contrast ect. With the audio it was just a case of muxing the audio back to our encode... Enjoy

Watch it at
Cod:

http://bit.ly/h7OJ0W
#80

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (1 posts)