Jocuri Noi

SSX

Scris de Calin
Vineri, 10 Februarie 2012 11:23

SSXSSX este un joc despre care se spune ca va redefine jocurile cu sport, in special cele despre snowboarding. In SSX veti avea de luptat cu muntele, deci nu va astepti sa fiti intampinati de partii line.In SSX vei putea vizita cele mai indepartate si periculoase regiuni montane de pe planeta intr-un mod cat se poate de amuzant si captivant.

Despre SSX.

SSX are ca personaj principal o echipa de sportivi extremi care traverseaza lumea in lung si in lat in cautarea celui mai periculos traseu montan. De la varfurile din Himalaya unde aerul este atat de rareifat incat fara echipamentul adecvat iti pierzi cunostinta s pana la gheturile din Antarctica unde ca sa te mentii cald si in viata trebuie sa urmaresti soarele.

SSX este un joc plin de actiune cu multe tipuri diferite de joc in care nu doar punctele conteaza. Cel mai mult in acest joc conteaza sa ramai in viata inainte sa termini cursa, cat si sa arati bine pe partie. SSX cuprinde nenumarata obiecte de echipament, placi speciale, haine si masti pentru oxige si multe altele.

Batalia Elementelor Cum am precizat inainte, muntele, competitia si adversarii tai nu sunt singurele probleme la care trebuie sa te gandesti. Supravietuirea este telul suprem in acest joc. Avand in vedere ca vei fi pus fata in fata cu unele dintre cele mai dificile medii de pe planeta unde vanturi cu viteze increditibile, furtuni ce reduc vizibilitatea la zero iti vor ingreuna semnificativ munca.

Echpamentele conteaza Daca chiar vrei sa ai vreo sansa in acest mediu, va trebui sa investesti in echipamentul adecvat. Din fericire vei avea acces la o gama larga de echipamente speciale pentru snowboarding, imbunatatite pentru a te ajuta sa supravietuiesti in asa medii dificile.

SSX va fi lansat in data de 14 februarie pe platformele PS3 si Xbox 360 si pare a fi unul dintre cele mai reusite jocuri sportive, atat la grafica cat si gameplay.

Screenshots SSX:
SSX SSX SSX SSX
SSX SSX SSX SSX
Trailer SSX: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)