Jocuri Noi

Fifa Street 2012

Scris de Calin
Luni, 05 Martie 2012 11:55

Fifa Street 2012EA Sports, creatorii celui mai de succes joc de fotbal se intorc anul acesta cu o noua versiune a jocului Fifa Street. Acest joc este foarte diferit fata de jocurile normale Fifa deoarece se concentreaza pe jocuri de fotbal de strada. Diferenta dintre Fifa Street si jocurile normale Fifa este ca se joaca cu echipe mai mici pe terenuri mai mici si accentul este pus pe diferite scheme si strategii.

Despre Fifa Street 2012:

Fifa Street va ofera o experienta noua pe care nici un alt joc de fotbal nu vi-o poate oferi. Fata de primul Fifa Street, varianta de anul acesta este imbunatatita cu grafica noua, miscari noi, moduri diferite de joc si un nou ascpect social prin PSN si Xbox Live. Toate aspectele acestui joc sunt diferite fata de jocurile normale Fifa, de la echipamente, la locatii si chiar pana la muzica din fundal.

Fifa Street 2012 are diferite moduri de joc cum ar fi cel jucat in Londra unde trebuie sa te lupti pentru a te afla in posesia mingii sau cel jucat in Amsterdam care este mult mai lejer. Acest Fifa are multe aspecte imbunatatite fata de predecesorul sau, cum ar fi raspunsul jucatorilor la miscari si dinamica mingii cand pasezi cu peretele. In total Fifa Street 2012 are peste 50 de scheme noi si spectaculoase.

Trasaturi Fifa Street:

Control imbunatatit. Fifa Street 2012 a fost refacut pentru consolele noi, Play Station 3 si Xbox 360 si ofera un control mult mai buna asupra jucatorilor. Folositi-va de noul control si de creativitate pentru a va invinge prietenii in meciuri 1v1.

Noi miscari. In Fifa Street 2012 veti putea folosi pana la 50 de miscari noi nemaivazute care va dubla totalul schemelor din Fifa Street.

Motor grafic nou. Fifa Street 2012 este construit pe sistemul Player Impact Engine care ofera jocului diferite stiluri de joc si un arsenal intreg de miscari speciale si trucuri.

Personalizare completa. In Fifa Street 2012 vei putea personaliza multe aspecte diferite de la numarul jucatorilor in echipa pana la tipul de meci pe care doriti sa il jucati. In functie de zona geografica, Fifa Street va ofera diferite stiluri de joc cu reguli diferite.

Locatii numeroase. Fifa Street se desfasoara nu pe terenuri de fotbail in cadrul stadionanelor ci in Sali de sport, curtile scolilor sau chiar pe strada si in parcari. Fifa Street 2012 va avea peste 35 de terenuri diferite.

Joaca Online. Jucand Fifa Street vei fi conectat online la EA Sports Club.

Screenshots Fifa Street 2012:
Fifa Street 2012 Fifa Street 2012 Fifa Street 2012 Fifa Street 2012
Fifa Street 2012 Fifa Street 2012 Fifa Street 2012 Fifa Street 2012
Trailer Fifa Street 2012: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)