Jocuri Noi

Grand Slam Tennis 2

Scris de Calin
Miercuri, 01 Februarie 2012 10:15

Grand Slam Tennis Maria SharapovaEA Sport aduce pe piata jocurilor sport pe console noul Grand Slam Tennis anul acesta. Jocul va fi lansat saptamana viitoare, in data de 7 februarie 2012 pe consolele Play Station 3 si Xbox 360. Jocul de tennis a celor de la EA se intoarce cu grafica imbunatatita, gameplay rafinat si jucatori noi din toate campionatele de tenis din jurul lumii.

Despre Grand Slam Tennis 2:

Grand Slam Tennis 2 va aduce pe televizorul tau, la alegerea ta mai bine de 20 dintre profestionistii din trecut si din prezent printre care: John McEnroe, Bjorn Borg, Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Serena Williams si sora ei Venus , Maria Sharapova si altii.

Unul din modurile noi adaugate acestui joc este modul ESPN Grand Slam Tournamenet Classics care va re-creat 25 dintre cele mai memorabile momente din istoria acestui sport, cum ar fi meciul dintre Borg si McEnroe sau Nadal si Federer.

Jocul va avea de asemenea si un mod Story care te va duce printr-o cariere de 10 ani a personajului ales cu moduri de single sau double. Desi acesta este primul joc Grand Slam Tennis pe care EA il va lansa pe platformele PS3 si Xbox 360, firma a anuntat inca din 2009 cand a aparut originalul Grand Slam Tennis ca va urma sa creeze un joc pentru aceste doua console. La doar cateva luni de la aceasta declaratie EA a lansat Grand Slam Tennis pe consola Wii.

Trasaturile jocului Grand Slam Tennis 2:

Un nou sistem de control al rachetei princ are vei folosi analogul din dreapta pentru a lovi puternic, direct, cu reverul, loburi, voleuri precise si puternice. Pentru a deveni unul dintre cei mai buni jucatori la Tennis va trebui sa inveti acest nou sistem.

Cei care detin console Play Station 3 pot profita de sistemul Move Support. Acesta va poate oferi o experienta speciala luand de-a dreptul racheta in mana dreapta pentru a ajunge in topul jucatorilor de tennis.

Castiga un Grand Slam. Poti fi alaturi de jucatorii tai preferati in momentul in care acestia castiga un Grand Slam. Jocul cuprinde toate cele patru campionate majore din lumea tennisului, Australian Open-ul, French Open, U.S. Open si Wimbledon.

Alege jucatori noi sau legende din lumea tennis-ului cum ar fi: Djokovic, Nadal, Federer, surorile Williams, Borg, Sharapova si jucatorul cu peste 17 victorii in Grand Slam, John McEnroe.

Moduri diferite pentru a-ti oferi o imagine de ansamblu a acestui sport. Modul ESPN Grand Slam Classics te lasa sa revizitezi unele dintre cele mai impresionante momente din istoria acestui sport.

Cea mai profunda experienta de tennis creata pana acum sub forma de joc. Nenumarate ore de joc sunt posibile prin intermediul modului 10-year Career, batalii online si multe altele.

Grand Slam Tennis 2 va fi lansat saptamana viitoare atat in Statele Unite cat si in Europa pe platformele PS3 si Xbox 360.

Screenshots Grand Slam Tennis 2:
Grand Slam Tennis 2 Grand Slam Tennis 2 Grand Slam Tennis 2 Grand Slam Tennis 2
Grand Slam Tennis 2 Grand Slam Tennis 2 Grand Slam Tennis 2 Grand Slam Tennis 2
Trailer Grand Slam Tennis 2: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)