Jocuri Noi

Scris de Calin
Joi, 17 Noiembrie 2011 11:23

WWE '12 WrestlingSeria de jocuri WWE se intoarce in acest an cu noua editie a jocului WWE 12 cu un nou sistem de lupte mai fluid, dinamic si realist care cu siguranta iti va oferi o experienta placuta si te va face sa te simti in ringul de lupta. WWE 12 este cel mai realist simulator de lupte wrestling creat pana acum.

Despre WWE 12.

In editia 2021 a acestui simulator de lupte wrestling au fost incorporate noi si interesante trasaturi de joc, printre care si sistemul de submisii Breaking Point, noi atribute ale luptatorilor, un nou control in general, un sistem de avant si stamina.

Modul WWE Universe 2.0 a introdus noi elemente in joc care creaza o stare de imprevizibilitate bazata pe deciziile jucatorului, sistem care ajuta sa faca jocul cat mai unic si in continua schimbare. Cu acest mod iti poti crea o experienta unica de la 0, construindu-ti propriul superstar cu propriile intrari in scena, miscari de lupta, poveste si multe alte aspecte.

Poti bineinteles alege si dintr-o lista uriasa de jucatori din ligile actuale si trecute de wrestling cum ar fi Randy Orton, John Cena, The Miz, debutantul Alberto Del Rio si multi altii.

Trasaturile jocului WWE 12.

Cu ajutotul Tehnologiei Predator, senzatia jocului WWE a fost complet refacuta. Acest nou sistem ofera o noua abordare asupra jocului, cu noi miscari si noi strategii. WWE 12 a fost refacut cu grafica noua, noi animatii realiste, calculator mai destept si nou gameplay. Cel mai fluid joc cu wrestling de pana acum este cu siguranta WWE 12.
Prezentare dinamica. Cea mai electrifianta prezentare probabil din toate jocurile cu lupte, in WWE veti avea parte de prezentari dinamice cat se poate de asemanatoare cu cele de la televizor. Noi camere si unghiuri de filmare adauga la realismul jocului in prezentarea generala.
Creaza si arata lumii jucatorul tau personalizat. WWE 12 te va lasa sa iti creezi propriul superstar, cu propriul stil, miscari, intrare in scena, atribute si multe altele. De asemenea, iti vei putea arata luptatorul pe internet in universul WWE.
Drumul spre Wrestlemania. Drumul spre topul campionatul este unul dificil, cu multa actiune si drama. Vei avea parte de multe incidente, intamplari si surprize pe parcursul acestui joc. Care drum il vei alege va depinde in intregime de tine. Alege ce poveste vrei sa spui in drumul spre top.

Screenshots WWE 12:
WWE '12 Wrestling WWE '12 Wrestling WWE '12 Wrestling WWE '12 Wrestling
WWE '12 Wrestling WWE '12 Wrestling WWE '12 Wrestling WWE '12 Wrestling
Trailer WWE 12: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)