Jocuri Noi

Fifa 14

Scris de Calin
Marţi, 17 Septembrie 2013 08:11

Fifa 14Se apropie in sprint perioada a anului asteptata de aproape toti detinatorii de console, lansarea anuala a jocului Fifa. Anul acesta nu este o exceptie de la regula, Fifa 2014 va fi lansat in a doua jumatate a lunii septembrie si precum in toti anii precedenti va veni cu o sumedenie de noi imbunatatiri. Gameplay-ul jocului a fost pastrat in mare parte intact si ofera aceasi atmosfera, perfecta pentru a-ti strange prietenii in living room pentru o seara de Fifa.

 

Despre Fifa 14:

Printre noile aditii la Fifa este sistemul Pure Shot si un sistem nou, creat de la zero privind fizica mingii de fotbal. Aceste doua sisteme am fost create de EA in incercarea de a crea o senzatie realista in momentul sutului. Acum cand jucatorul va conecta lovitura perfecta va avea o senzatie superba de reusita.

De asemenea Fifa 14 va avea multe caracteristici online pentru a conecta toti jucatorii. EA SPORTS Football Club a fost creat pentru acest scop, o retea sociala unde fanii se vor conecta se vor putea provoca intre ei si se vor putea mandri de victoriile lor.

Caracteristicile jocului:

    Pure Shot: O noua transformare a sutului in Fifa 14. Jucatorii vor putea alege acum unghiul de sut inainte de a lovi mingea.
    Fizica mingii: Traiectoria mingii in joc acum va fi imbunatatita cu ajutorului unui nou sistem de fizica a mingii.
    Protejeaza mingea: Jocul de la mijlocul terenului a fost schimbat semnificativ cu aceasta noua aditiei la sistemul de blocare a paselor la orice viteza.
    Inteligenta coechipierilor: Inteligenta artificiala a jocului a fost imbunatatita. Aparatorii acum recunosc ocaziile mai rapid iar jucatorii din atac cauta metode noi pentru a patrude prin defensiva.
    Miscari de dribbling: Driblingul a fost imbunatatit semnificativ in 2014, cu miscari rapide la viteze mari si in multe alte situatii.
    Noi abordari: Zona in care puteti deposeda adversarii a fost marita si va da o a doua sansa pentru a deposeda un adversar.
    Jocuri de indemanare: Skill Games este un nou mod asemenator modului de antrenament dar mult mai competitiv.

Imagini Fifa 14:

Fifa 14 Fifa 14 Fifa 14 Fifa 14
Fifa 14 Fifa 14 Fifa 14 Fifa 14

Video Fifa 2014:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)