Jocuri Noi

Defenders of Ardania

Scris de Calin
Luni, 14 Noiembrie 2011 10:49

Defenders of ArdaniaDefenders of Ardania este un joc care face parte din familia jocurilor tower defense, astfel este un joc de strategie in timp real plasat intr-o lume fantastica numita Majesty. Cadrul in care este amplasat jocul impreuna cu mecanica jocului relativ simpla face din Defenders of Ardania un joc puternic obsesiv. Tower defense este un stil de joc in care trebuie sa construiesti turnuri pentru a opri invadatorii.

Despre Defenders of Ardania.

Inafara de mecanica de baza a jocurilor din acest gen, in Defenders of Ardania vei avea ocazia sa fii si de partea atacatorilor, intr-un mod prin care vei fi nevoit sa cuceresti baza inamicilor. Elemente noi au fost adaugate stilului Tower Defense din acest joc, cum ar fi elemente de RTS prin care va trebui sa produci si imbunatatesti unitati in timp ce iti compui o armata cat mai eficienta.

In Defenders of Ardania vei avea de ales una din 3 rase unice, fiecare cu propriile unitati, locatii si turnuri. Ca in orice joc din genul fantasy, magia are un rol important. Magiile pot fi folosite ca arme supreme pentru a iti oferi un avantaj tactic asupra adversarului tau.

Desi Defenders of Ardania are un mod single-player foarte bine dezvoltat, cel mai important aspect al acestui joc este pe departe modul Multi-player in care pana la patru jucatori pot concura in acelasi timp impotriva calculatorului prin internet, retea LAN sau PSN.

In varianta multi-player a acestui joc sunt incluse trei moduri diferite de joc unde jucatorii pot lua pozitii fie defensive fie ofensive.

Trasaturile jocului:

Un stil de joc vechi imbunatatit cu elemente noi intr-un mediu online. Joaca atat in rolul aparatorului cat si in cel al atacatorului.
Ardania: o luma a Majestati cu trei rase jucabile, fiecare cu unitati, turnuri si locatii diferite fata de celelalte rase.
Apararea: Foloseste pana la 24 de turnuri diferite care pot fi imbunatatite pe parcursul jocului cu ajutorul resurselor stranse.
Atacul: Peste 24 de tipuri diferite de unitati pot fi construite in Defenders of Ardania pentru a coplesi apararea inamicului.
Componenta multi-player a jocului este aspectul cel mai puternic dezvoltat al jocului, in care pot concura pana la 4 jucatori pe PC sau Console prin internet.
O gama larga de magii ofensive si defensive.
Cadre interactive care afeceaza stilul de joc.

Screenshots Defenders of Ardania:
Defenders of Ardania Defenders of Ardania. Defenders of Ardania. Defenders of Ardania.
Defenders of Ardania. Defenders of Ardania. Defenders of Ardania. Defenders of Ardania.
Trailer Defenders of Ardania: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)