Jocuri Noi

Civilization V: Brave New World

Scris de Calin
Joi, 11 Iulie 2013 12:04

Civ-5-logoSid Meier’s Civilization V: Brave New World este primul expansion al acestui superb joc de strategie. Brave New World aduce multe trasaturi noi jocului care ii ofera un nou nivel de profunzime cu ajutorul sistemelor de comert international si a imbunatatirilor aduse sistemelor culturale si de diplomatie.

 

Jucatorii vor influenta lumea din jurul lor in Civilization 5 in mult mai multe moduri, incluzand construirea a unor lucrari majore (Gret Works), ideologia aleasa pentru civilizatia proprie sau prin deciziile luate in Congresul Mondial.

Pe masura ce inaintati prin diferitele epoci ale istoriei Terrei veti fi nevoiti sa faceti alegeri care vor influenta in diverse moduri felul in care relationati cu alte civilizatii din lumea jocului. Civilization V este unul dintre cele mai complexe si complicate jocuri de strategie dar care odata inteles poate crea o experienta foarte placuta.

Despre Civilization 5: Brave New World

Primul expansion pack al acestui joc a venit cu o serie de trasaturi noi precum:

•    Noi civilizatii, unitati si cladiri. In Brave New World veti avea ocazia sa incercati 9 civilizatii noi, toate cu trasaturi unice, unitati, cladiri si lideri cum ar fi Casimir al III-lea al Poloniei.

•    Victoria culturala. Un nou mod de a castiga un joc de Civilization este victoria culturala. Extinde-ti influenta culturala prin creatiile marilor artisti, scriitori si muzicieni ai imperiului. Construieste muzee, case de opera si librarii. Foloseste arheologi pentru a investiga ruinele si locatiile marilor lupte din trecut. Cand vei deveni cea mai mare civilizatie, cu influenta majora asupra tuturor celorlalte vei castiga si vei deveni indivia lumii.

•    Congresul Mondial. Dimplomatia are o importanta mult mai mare in Brave New World, aliantele dintre state fiind cruciale pentru victorie. Harta diplomatica a lumii poate fi cu usurinta modificata cu ajutorul congresului mondial care se voteaza asupra situatiilor critice, se implementeaza sanctiuni impotriva nationilor care se abat de la reguli, limiteaza consumul de resurse si desemneaza orase gazda pentru evenimente culturale majore. Cele mai importante decizii de nivel mondial vor proveni din Congreul Mondial.

•    Comertul International. Transforma-ti orasele in adevarate centre comerciale  care vor controla transferul de bunuri pe cale maritima sau rutiera. Aceste orase vor aduce civilizatiei sume mari de bani si prosperitatea cetatenilor tai. Numarul de rute comerciale vor influenta direct modul in care iti vei extinde cultura, influenta religioasa si stiintifica.

•    Noi minuni. In Brave New World vei putea construi 8 noi minuni din aceasta lume. Printre acestea se gasesc Parthenon-ul, Broadway sau Galeria Uffizi.

•    Noi scenarii. Doua scenarii noi au fost introduse in Civ 5, “Razboiul inter state” care are loc in timpul razboiului civil din statele unite, si Scramble for Africa unde veti participa la lupte importante intre coloniile continentului intunecat.

Civilization V: Brave New World va fi lansat pe PC in data de 12 Iulie 2013.

Imagini Civilization V:

Civ-5-2 Civ-5-1 Civ-5-3 Civ-5-4

Trailer Civilization V:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)