Jocuri Noi

Anno 2070.

Scris de Calin
Marţi, 11 Octombrie 2011 09:02

Anno 2070Acest joc face parte din seria care a adus pe PC secolele 15, 16, 17 si 18. Anno 2070 este pus intr-un cadru in viitorul apropiat unde climatul pamantului a fost schimbat drastic iar nivelul oceanelor a crescut, astfel fortand umanitatea sa se adapteze la un nou mod de viata. Ubisoft, producatorul jocului a afirmat cu mult inainte de prima aparitie a jocului ca acesta nu va mai fi un joc istoric, cum era trendul.

Despre Anno si producatorii jocului:

Related Designed si Blue Byte sunt companiile ce vor crea la propriu jocul, acestia anuntatnd ca vor sa creeze un joc care ii va indemna pe jucatori sa construiasca o societate bazata pe un climat cu totul diferit de ce am vazut pana in prezent. Compania Blue Byte a mai lucrat jocuri din aceasta serie, respectiv Anno 1701 si Anno 1404.

In Anno 2070, doua mari factiuni vor lua fraiele viitorului. Acestea sunt magnatii industrialisti si reprezentantii ecologici care vor sa opreasca abuzul asupra naturii. Jocul va include un story-mode, un mod skirmish, unde iti vei putea dezvolta societatea din aproape nimic, dar si un mod multiplayer online cu diferite optiuni.

Trasaturile jocului:

O noua era este cea mai evidenta schimbare in noul joc Anno 2070, o era cu multe schimbari cauzate de o serie de schimbari ale climatului pamantului. Odata cu adaptarea la un nou climat, jucatorii vor fi responsabili de construirea a orase intregi. Constructii de o asemenea magnitudine nu a mai fost vazut in jocurile Anno de pana in prezent.
Anno 2070 face parte dintr-o lume dinamica, care va evolua diferit in functie de stilul de joc si de alegerile fiecarui jucator. Alegerile jucatorilor vor afecta atat mediul inconjurator cat si stilul arhitectural al lumii voastre.
Imperiile vor fi construite in functie de factiunile alese la inceputul jocului. Cele doua mari factiuni sunt magnatii care ofera o solutie eficienta dar costisitoare din punct de vedere a resurselor sau ecologii care propun o varianta prietenoasa fata de mediu si de durata.
Variate moduri de joc. Cele trei moduri de joc importante din Anno 2070 sunt: single-player campaign, modul prin care jucatorii afla povestea din spatele jocului; single player contiunos mode, un mod single player fara un scop anume, care poate contiua la infinit pentru a ajunge la cea mai avansata civilizatie din aceasta era si nu in ultimul rand, modul multiplayer cu diferite moduri si posibilitati oferite jucatorilor care vor sa relationeze cu alti jucatori online.
Grafica remarcabila datorita celor de la Related Designs care au construit un nou motor grafic special pentru Anno 2070.

Anno 2070 va fi lansat in Statele Unite pe 11 octombrie si in Marea Britanie pe 14 octombrie pentru PC.

Screenshots Anno 2070:
Anno 2070, oras industrial. Anno 2070, oras montan Anno 2070, port. Anno 2070, oras ecologic.
Trailer Anno 2070:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)