Jocuri Noi

Heroes of Might & Magic VI

Scris de Calin
Miercuri, 28 Septembrie 2011 09:39

Heroes of Might & Magic VIMight and Magic Heroes VI continua seria prea bine cunoscuta a jocurilor Heroes of Might and Magic. Daca dupa Heroes 3 au aparut o serie de jocuri apartinand aceasta franciza, dar care nu au adus nimic special, fiind chiar versiuni inferioare a predecesorului sau, am inceput sa vedem o schimbare odata cu Heroes of Might and Magic 5 si o diferenta si mai mare cu ultimul capitol al acestei povesti.

Heroes of Might & Magic VI.

Aventura din Heroes of Might and Magic 6 incepe cu 400 de ani inainte de actiunea din Heroes V, povestea fiind centrata in jurul unei familii prinsa in centrul unui razboi pornit de fortele angelice. In timpul unui razboi purtat de rasele antice, un general al fortelor ingerilor este ucis. In Heroes 6 acel general al ingerilor se intoarce la viata pentru a reuni fortele ingerilor ca pregatire pentru o invazie a demonilor. Totusi, acesta uita sa ia in considerare puterea dinastiei oamenilro conduse de Ducatele Grifonilor.

Trasaturi noi implementate in Heroes VI.

Modul de joc familiar tuturor fanilor acestei serie a fost imbunatatit cu actiune noua si curata.
O multitudine de noi harti de explorat pentru fanii modurilor single si multi-player.
Colectionati un numar mare de resurse si construiti uimitoare orase.
Va puteti creste si personaliza eroii, puteti recruta trupe neutre din lume si sa le folositi in scopurile voastre.
Preia controlul fortelor Dinastiei Grifonilor prin scenarii intrigante.
Marcheaza-ti prezenta in istoria universului Might and Magic.

Rasele din Heroes of Might and Magic VI.

HavenHaven, situati in zona denumita The Holy Empire cu capitala la Falcons reach este rasa oamenilor din HOMM 6. Acestia folosesc urmatoarele unitati: Sentinel, Crossbowman, Griffin, Seraph, Sister, Radiant Glory si Sun Rideri.
InfernoInferno este rasa demonica situata in tinutul Sheogh, inchisoarea de Foc cu capitala la Ur-Hekal, Poarta Inimii Arzatoare. Inferno foloseste unitati precum: Hellhound, Juggernaut, Pit Fiend, Tormentor, Breeder, Succubus Maniac.
NecropolisNecropolis, rasa undead are ca origine Orasele de Argint, tinut fara o capitala anume, fiecare oras fiind independent. Acestia se folosesc de unitati precum: Skeleton, Ghoul, Vampire, Lich, Ghost, Lamasu si Fate Spinner pentru a-si distruge adversarii.SanctuarySanctuary, este o rasa inspirata din legendele estului si in Heroes 6 provin din tara Hashima, Nufarul cu Opt Petale, capitala fiind la Nariya. Unitatile acestei rase sunt: Shark Guard, Coral Priestess, Kappa, Spring Spirit, Snow Maiden, Kenshi si Kirin.StrongholdStronghold este o rasa care si-a pastrat un anumit feeling din primele jocuri Heroes. Acestia provin din Insulele Pao cu capitala la Taumata-Kunyak si foloesc urmatoarele forte pentru a nimici adversarii: Goblin, Harpy, Centaur, Dreamwalker, Jaguar Warrior, Mauler si Cyclops.


Toate unitatile din Heroes of Might & Magic VI au un al doilea nivel la care pot fi upgradati, statisticile lor, abilitatile si infatisarea lor fiind schimbata.
In mare parte, modul de joc este cel traditional al jocurilor Heroes of Might and Magic, harta fiind traversata de eroul sub forma unui calaret, iar bataile fiind strategice, in stilul jocurilor turn based strategy. Magii pot fi folosite in timpul luptelor pentru a obtine un avantaj tactic asupra adversarului.


Might & Magic: Heroes VI este creat de Ubisoft si Black Hole Games si va fi lansat in data de 11 Octombrie 2011.

Screenshots Might & Magic: Heroes VI:
Might & Magic: Heroes VI Might & Magic: Heroes VI Might & Magic: Heroes VI Might & Magic: Heroes VI
Might & Magic: Heroes VI Might & Magic: Heroes VI Might & Magic: Heroes VI Might & Magic: Heroes VI
Trailer Might & Magic: Heroes VI: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)