Jocuri Noi

Luni, 06 Iunie 2011 09:21
Hunted: The Demon's ForgeHunted: The Demonís Forge, lansat pe piata in data de 31.05.2011 pentru platformele PS3, X360 si PC a fost conceput ca un joc de actiune cu optiunea de mod co-op. Conceptia nu a fost dusa la capat precum ne-am fi asteptat, jocul desi pare atractiv, are anumite aspecte aparent invechite si depasite.

Acest action-adventure game are multe aspecte negative, cum ar fi miscarile personajelor, multitudinea de erori tehnice si multe alte greseli vizuale, dar in ciuda acestora, Hunted: The Demonís Forge este un joc amuzant, plin de actiune, in care poti decima hoardele de inamici monstruosi care iti ameninta regatul.

Cele doua personaje principale ale acestui joc sunt, Caddoc, un razboinic specializat pe lupta corp la corp si o arcasa pe nume Eílara. Impreuna, veti traversa prin sate aflate in pericol si razboi, prin temnite si castele folosind miscari speciale, magii si multe alte trucuri pentru a invange adversarii ce stau intre voi si scopul vostru. Scopul celor doi nu este unul cu adevarat nobil, in fond o fac doar pentru bani, dar in ciuda acestui lucru, ei arata o adevarata camaraderie in timp ce isi apara reciproc spatele.

Aspectele Pozitive:

Mecanica jocului, luptele si coloana sonora a jocului ajuta acest joc sa devina unul dintre cele mai bune jocuri de actiune cooperative. In timpul jocului veti putea schimba intre cele doua personaje, fiecare oferind un mod de lupta diferit. Desi ambele personaje pot folosi atat arme de apropiere cat si de distanta, fiecare este specializat pe un singur tip. Daca Caddoc este un tip masiv, care va intra in mijlocul actiunii sa desparta inamicii, Eílara va sta in spate, de obicei ascunsa de inamici, aruncand in aer salve de sageti. Ambele personaje au la dispozitie si magii cu care va puteti ameti sau imobiliza inamicii.

In cazul in care decizi sa joci de unul singur, calculatorul va prelua controlul asupra celuluilalt personaj in timp ce tu poti schimba intre ei in orice moment. Daca alegeti sa jucati singur, cu calculatorul pe dificultate medie, nu veti avea probleme, probabil nici nu veti fi nevoiti sa va reinviati. Cu toate acestea, este mult mai amuzant sa jucati cu un amic.

Aspectele Negative:

Numarul mic de potiuni si ritmul inconsistent in care acestea pot fi gasite de-a lungul aventurii fac ca Hunted sa fie putin mai complicat decat ar trebui sa fie. Un alt aspect negativ al acestui joc este nevoia constanta de a gasi aur pentru a putea deschide continutul interesant al jocului. Echipamentul este foarte rar gasit in acest joc. Bucati noi de echipament pot fi obtinute in urma infrangerii monstrilor sau chiar din suporturile pentru arme de-a lungul nivelurilor. Aceste obiecte cazute pot fi echipate doar de cel care a distrus suportul sau inamicul, acesta fiind inca un aspect prost conceput al acestui joc. Potiunile vor fi culese automat trecand cu personajul de-asupra lor, dar banii, aceiasi foarte importanti bani trebuiesc culesi manual.

Miscarile personajelor sunt foarte haotice, in special alergatul pare a fi foarte inconfortabil si ciudat. Acest lucru devine frustrant in special in cazul unui boss, cand nu ai timp foarte mult sa alergi. Defapt, toata treaba cu bosii este deranjanta. Deasemenea, in cele mai multe cazuri, veti pierde mult timp de reactie din cauza filmelor din timpul jocului pe care Hunted: The Demonís Forge pune multa prioritate.

Este impresionant ca in ciuda tuturor acestor mici erori si probleme, Hunted Demonís Forge este inca un joc decent, cu posibilitatea de a fi chiar excelent. La inceput s-ar putea sa fiti putin deranjati de lipsa de personalizare, dar in acelasi timp veti multumi creatorilor jocului ca nu au introdus aceasta optiune, fiindca astfel ati ramane singuri in timp ce partenerul vostru ar alege ce abilitati sa foloseasca.

Sa nu aveti impresia ca Hunted este un dezastru complet, ca un joc de actiune hack-n-slash, jocul se comporta excelent si ofera actiune foarte buna. Depinde de voi cat de mult va veti distra in Hunted: The Demonís Forge, in sensul ca daca veti trece cu vederea greselile si veti fi concentrati pe actiune, jocul vi se va parea chiar bun.

Hunted: The Demon's Forge screenshots:

Hunted The Demon's Forge Hunted The Demon's Forge Hunted The Demon's Forge Hunted The Demon's Forge
Hunted The Demon's Forge Hunted The Demon's Forge Hunted The Demon's Forge Hunted The Demon's Forge

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)