Jocuri Noi

NVIDIA ne promite cat de curand cel mai rapid procesor DirectX11 (Video)

Scris de Caesar
Luni, 08 Noiembrie 2010 17:34
nvidia_logoToata lumea se asteapta de la Nvidia sa lanseze an de an noi si noi procesoare grafice din ce in ce mai complexe, mai rapide si mai eficiente. De aceea, faptul ca Nvidia se asteapta sa-l lanseze cat de curand pe cel supranumit ca fiind cel mai rapid procesor grafic, nu mai surprinde pe nimeni. Ceea ce nimenu nu stia insa este faptul ca noul produs va fi de asemenea si cel mai silentios si rece produs de companie pentru utilizatorii de hardware puternic.


Pe masura ce jocurile se dezvolta, aplicatiile grafice la fel, creste exponential si cererea gamerilor sau graficienilor pentru puteri de procesare din ce in ce mai mari care pe de o parte, in cazul jocurilor, sa impinga si mai mult experienta catre realism, pe de alta parte, in cazul graficii sau editarii video, sa elimine pe cat posibil timpii morti generati de obicei de perioadele lungi de loading din timpul randarii sau salvarii.

Prin urmare, anuntul celor de la Nvidia vine cat se poate de normal, odata cu cererea. In acest sens, compania a lansat un teaser public prin care isi prezinta aceasta noua generatie de procesoare grafice ce dispun de un nou sistem de racire bazat pe o camera de aburi sigilata care sa directioneze caldura spre partile protejate de ventilator, rezultatul final insemnand o scadere a zgomotului cu 7 decibeli si o calitate a racirii crescuta fata de versiunile precedente.
Mai mult, Tom Petersen, oficial al companiei, ne prezinta si primele imagini publice cu gameplayul jocului Call of Duty: Black Ops, folosind acest nou procesor grafic care inca isi asteapta atat numele oficial cat si o data de lansare concreta.
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)