Jocuri Noi

Nvidia lanseaza quadro CX

Scris de Caesar
Marţi, 21 Octombrie 2008 12:12
nvidia-quadro-cx.jpg   NVIDIA a anunţat lansarea noului accelerator grafic NVIDIA Quadro  CX, conceput special pentru suita de aplicaţii software Adobe® Creative Suite® 4. Noua unitate de procesare vizuală le oferă graficienilor şi designerilor o bază mult mai rapidă şi mai fiabilă pe care îşi pot maximiza creativitatea.

  Quadro CX a fost proiectat să ofere cea mai bună performanţă în funcţiile optimizate pentru GPU din suita de aplicaţii Adobe Creative Suite 4. “Adobe a revoluţionat industria design-ului computerizat,” a declarat Dan Vivoli, executive vice president of marketing în cadrul NVIDIA. “Optimizarea soluţiei Adobe Creative Suite 4 pentru unitatea de procesare vizuală va fi foarte apreciată de profesioniştii din industrie.” “Utilizatorii Photoshop urmăresc întotdeauna maximul de performanţă şi de aceea am decis să folosim puterea unităţii de procesare vizuală,” a declarat Kevin Connor, vice president of product management for Professional Digital Imaging în cadrul Adobe.

  “Mulţumită eforturilor depuse de NVIDIA pentru optimizarea unităţii Quadro CX pentru CS4, utilizatorii pot beneficia de o îmbunătăţire dramatică a vitezei de execuţie atât a operaţiunilor de panning, de transfocare şi de rotire a imaginilor de dimensiuni mari, câţ şi a operaţiunilor de manipulare a conţinutului 3D”.

Sursa: www.nvidia.co.uk

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)