Jocuri Noi

UFC Undisputed 3.

Scris de Calin
Vineri, 04 Noiembrie 2011 12:24

UFC Undisputed 3Cel mai bine vandut joc de lupte mixte care si-a facut aparitia in anul 2009, UFC Undisputed isi va lansa la inceputul anului viitor mult asteptata continuare, UFC Undisputed 3. Ultimele 2 jocuri UFC au fost pe departe cele mai de succes jocuri din aceasta categorie din ultimii ani. Cei de la THQ au decis de data aceasta sa imbunatateasca cat mai mult un joc deja aproape perfect.

Noutati in UFC Undisputed 3:

Una dintre schimbarile aduse acestui joc de mare importanta este introducerea modului Pride. Cum stiu fanii acestui sport, Pride a fost rampa de lansare a multor luptatori prezenti in UFC si MMA azi, dar a disparut pe parcursul timpului.

Undisputed 3 ne re-aduce in ringurl cu patru laturi de Pride, cu toate regulile sportului care au fost interzise in UFC, cum ar fi sa calci capul adversarului tau cand se afla la pamant. Un nou sistem de supunere (submissions) a fost implementat special pentru modul Pride, cu noi metode de a-ti finisa adversarii si un nou sistem care simplifica controlul luptatorilor.

Cu toate ca a fost implementat acest nou mod de joc, cu reguli noi, modul principal cu care ne-am obisnuit toti este cel cu reguli de UFC, in ringul octogonal. Lupta corp la corp si supunerile isi fac reintoarcerea in aceasta a treia parte a jocului.

Un alt aspect nou si mult asteptat in UFC Undisputed 3 este introducerea spectacolului de intrare in ring a luptatorilor. Pentru a fi siguri ca produsul lor final va intampina si depasi toate asteptarile jucatorilor, cei de la THQ au imbunatatit si latura online a jocului pentru a crea o experienta cat mai placuta si competitiva pentru fanii jocului.

Trasaturile jocului:

Modul Pride Luptati-va pentru prima oara in legendarul mediu PRIDE, cu comentatorii oficiali, regulile japoneze din ligile de MMA care permit si loviturile de fotbal, calcatul adversarilor cand sunt la pamant si genunchi in cap.
Lovituri de finisare Cu ajutorul unui nou sistem de supuneri si al noilor miscari de finisare, jucatorii vor avea in UFC Undisputed 3 mai multe optinuni pentru a termina o lupta cand adversarul tau este la pamant.
Noi camere Noile camere implementate in Undisputed 3 iti vor oferi un sentiment de realism in timpul jocului. Grafica de asemenea a fost imbunatatita pentru a contribui realismului jocului prin detalii faciale si aspect nou al luptatorilor.
Lista noua de jucatori Lista completa a jucatorilor cuprinde peste 150 jucatori din UFC din toate categoriile, inclusiv categoriile Featherweight si Bantamweight.
Accesibilitate Atat sistemul nou cat si cel clasic de control va fi accesibil in acest joc. Modul nou de control a fost imbunatatit si simplificat pentru a oferi unei game mai largi de jucatori acces la toate miscarile si tacticile.
Experienta Online Modul online al jocului a fost regandit pentru a oferi experienta optima atat jucatorilor normali cat si celor competitivi.

UFC Undisputed 3 va fi lansat la inceputul anului viitor pe platformele Xbox 360 si Play Station 3.

Screenshots UFC Undisputed 3:
UFC Undisputed 3 UFC Undisputed 3 UFC Undisputed 3 UFC Undisputed 3
UFC Undisputed 3 UFC Undisputed 3 UFC Undisputed 3 UFC Undisputed 3
Trailer UFC Undisputed 3: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)