Jocuri Noi

Legend of Zelda: Skyward Sword.

Scris de Calin
Luni, 07 Noiembrie 2011 10:24

Legend of Zelda: Skyward SwordSeriei de jocuri The Legend of Zelda i se va adauga saptamana viitoare jocul The legend of Zelda: Skyward Sword, un joc despre care se spune ca va marca o schimbare in aceasta celebra franciza. Jocul a fost creat pentru consolele Nintendo Wii si ofera control integral cu ajutorul controalelor Wii Motion Plus, un accesoriu care sincronizeaza miscarile jucatorilor cu cele ale lui Link.

Despre Legend of Zelda: Skyward Sword:

Noul Legend of Zelda pe Nintendo Wii ofera cel mai intuitiv control vazut pana acum in aceasta serie. Cu ajutorul accesoriului Wii MotionPlus, fiecare miscare a personajului principal, Link, este coordonata cu ale tale. Daca te vei misca spre dreapta, link se va misca spre dreapta, daca loveti cu accesoriul in stanga, Link va ataca cu sabia in stanga.

Acest tip de control fluidizeaza complet modul de joc si ofera o experienta placuta jucatorului. Controlul precis oferit de accesoriile Wii au dus la schimbarea atitudinii inamiciloro fata de tine. In Legend of Zelda: Skyward Sword vei fi nevoit sa creezi strategii pentru a iesi din bataie cu un avantaj cat mai mare. Fiindca in mana dreapta Link tine o sabie si in stanga acesta foloseste scut, vei fi nevoit sa te aperi in mod activ fata de loviturile si voleurile de sageti inamice.

Trasaturi Legend of Zelda: Skyward Sword:

Cu ajutorul platformei Nintendo Wii si a accesoriului Wii MotionPlus, controlul jucatorului a fost semnificativ imbunatatit. Astfel fiecare miscare a lui Link se coordoneaza cu cea a jucatorului. O miscare din dreapta spre stanga a jucatorului il va face pe Link sa atace din drepta spre stanga cu sabia.
O gama larga de arme iti vor fi puse la dispozitie in Legend of Zelda: Skyward Sword, toate fiind usor accesabile cu ajutorul controlului Wii MotionPlus. Controlul fiecarui tip de arma va fi diferit, dar va trebui sa invatati sa aruncati o bomba, sa trageti cu arcul sau sa folositi sabia si scutul cat mai eficient.
Grafica acestui joc a fost imbunatita exponential fata de predecesoarele lui. Un nou stil grafic a fost implementat pentru a cufunda noii jucatori in universul Legend of Zelda.
Multiple moduri de joc au fost adaugate jocului pentru a oferi o senzatie unica jucatorilor, in special noilor veniti in lumea Zelda.

Screenshots Legend of Zelda: Skyward Sword:
Legend of Zelda: Skyward Sword Legend of Zelda: Skyward Sword Legend of Zelda: Skyward Sword Legend of Zelda: Skyward Sword
Legend of Zelda: Skyward Sword Legend of Zelda: Skyward Sword Legend of Zelda: Skyward Sword Legend of Zelda: Skyward Sword
Trailer Legend of Zelda: Skyward Sword: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)