Jocuri Noi

Black Eyed Peas Experience.

Scris de Calin
Vineri, 04 Noiembrie 2011 11:18

Black Eyed Peas ExperienceAcum puteti avea propriul vostru concert Black Eyed Peas in propria camera de zi. Black Eyed Peas Experience functioneaza cu ajutorul aparatului Kinect, atasat consolei vostre Xbox 360. Cu ajutorul camerei care va inregistreaza miscarile si a microfonului puteti concura cu prietenii vostri in dans si muzica, pe ritmurie celor de la Black Eyed Peas.

Despre Black Eyed Peas Experience:

Cele mai mari hituri ale formatiei Black Eyed Peas au fost incluse in acest joc, impreuna cu dansurile celebre din videoclipuri. Peste 30 de piese pot fi gasite in lista acestui joc si sute de miscari de dans care cu siguranta te vor da pe spate, la propriu.

In Black Eyed Peas Experience vei putea dansa pe aceasi scena cu will.i.am, apl.de.ap, Fergie si Taboo, in diverse locatii din lume. Locatiile si scenele unde va canta formatia impreuna cu tine sunt inspirate din concertele adevarate a celor de la Black Eyed Peas.

Alatura-te prietenilor tai si bucurati-va de experienta Black Eyed Peas in confortul propriului apartament. The Black Eyed Peas este unul dintre cele mai bune jocuri de dans pentru console, similar jocului Michael Jackson Experience, aparut anul acesta.

Trasaturi Black Eyed Peas Experience:

Transforma-ti camera de zi in cea mai tare experienta muzicala posibila cu 30 dintre cele mai cunoscute piese a celor de la Black Eyed Peas. Printre aceste piese puteti gasi si hiturile: The Beginning, The E.N.D., Monkey Business si Elephunk.
Simtiti ritmul si dansati pe piesele celor de la Black Eyed Peas si incercati peste 300 de miscari din coregrafiile acestora. Cu ajutorul noilor tehnologii de inregistrare a miscarilor puteti efectua miscari legendare in fata ecranului.
Invata miscari mai usor ca niciodata. Pas cu pas, veti invata dansurile integrale daca sunteti mai putin familiarizati cu dansurile BEP sau puteti intra direct in actiune si sa le invatati pe parcurs daca sunteti un dansator profesionist.
Daca dansurile formatiei nu te pasioneaza poti intotdeauna sa iti creezi pripriul tau stil de dans si propria coregrafie cu ajutorul modului Choreo-Maker Mode. Cu ajutorul Xbox-Live iti poti provoca prietenii sa incerce miscarile tale de dans.
Introduce-ti stilul tau personal in joc cu optiunile de personalizare al avatarului. Poti face rost de noi accesorii, seturi de imbracaminte si locatii unde sa petreci cu formatia Black Eyed Peas.
Prietenii tai pot intra si iesi instantaneu in modul multi-player.
Black Eyed Peas Experience va fi lansat pe Xbox 360 si Nintendo Wii in data de 11 noiembrie in Europa.

Screenshots Black Eyed Peas Experience:
Black Eyed Peas Experience Black Eyed Peas Experience Black Eyed Peas Experience Black Eyed Peas Experience
Black Eyed Peas Experience Black Eyed Peas Experience Black Eyed Peas Experience Black Eyed Peas Experience
Trailer Black Eyed Peas Experience: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)