Jocuri Noi

Scris de Serj
Vineri, 09 Martie 2007 04:42
ps3.jpg
 Potrivit agenţiei de presă Reuters, Sony plănuieşte să livreze în SUA încă 2 milioane de console Play Station 3 şi un total de 6 milioane, în întreaga lume, până la sfârşitul lunii martie, sperând ca asta să rezolve „foamea” americanilor pentru PS3 şi golirea rapidă a magazinelor.

Chiar dacă se zvoneşte că noile console adună praf pe rafturi, conducerea Sony susţine că în unele zone ale SUA, PS3 continuă să se vândă, chiar şi la câteva luni după lansare.

 „E o dovadă a faptului că am reuşit să fabricăm şi să livrăm produsele mai rapid decât în cazul altor console”, a declarat Jack Tretton, directorul Sony Computer Entertainment America. Afirmaţia pare să contrazică un studiu recent care arată că PS3 o duce rău printre consolele de generaţie nouă, fiind surclasat chiar şi de Sony PS2!

 Preţul unui PS3 variază între 500$ şi 600$ şi depinde de diferite caracteristici incluse în pachet. În ianuarie, Sony a vândut 244.000 de console, în timp ce din Xbox 360 s-au vândut 299.000 de bucăţi, iar din Nintendo Wii, 436.000.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)