Jocuri Noi

300: March to Glory

Scris de Serj
Vineri, 14 Septembrie 2007 07:43
300-march-to-glory.jpg   Chiar dacă filmul a avut un mare succes la Box Office, jocul 300: March to Glory , varianta PSP, se arată a fi un eşec. Pe lângă faptul că acţiunea se repetă la nesfârşit, cu o dinamică prea puţin captivantă, nici grafica nu reuşeşte să impresioneze.

   În esenţă, March to Glory e o versiune simplificată şi seacă a jocului Dynasty Warriors, care te pune în rolul spartanului şi îti dă posibilitatea să tai şi să măcelăreşti inamicii.


  Iniţial, eşti „dotat” cu o sabie sau suliţă şi armură. Mai apoi, înveţi să mânuieşti două săbii. Cu toate că există o mare verietate de arme şi stiluri de atac pe care le poţi dobândi cu punctele câştigate, jocul se abate rareori de la tipar: intri într-o fază a nivelului în care trebuie să omori tot ce mişcă şi apoi progresezi la următoarea.


  Totul e linear şi odată ce ai curăţat un nivel, nu te poţi întoarce decât dacă accesezi cu „replay”, pe care- accesezi din meniu. Există şi scene mai distractive, dar superficialitatea cu care a fost conceput jocul îţi taie pofta şi de la acestea. Totuşi, producţia are mici satisfacţii, cum ar fi scenele desenate în stilul comic book-urilor, chiar dacă sunt făcute diferit faţă de cele originale. Şi vocile sunt potrivite, chiar dacă nu corespund neapărat filmului. La fel de binevenită e coloana sonoră, preluată tot din film.


  Nici una din aceste aspecte nu sunt însă o surpriză, de vreme ce March of Glory este un joc ca multe altele, „trântit” pe rafturile magazinelor cu speranţa ca succesul filmului să atragă un puhoi de cumpărători.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)