Jocuri Noi

Allview lanseaza telefonul inteligent dual SIM T1 Vision

Scris de Serj
Vineri, 15 Mai 2009 09:17
T1-Vision
Brandul AllView, marcă înregistrată a companiei braşovene Visual Fan a lansat un nou telefon mobil dual-sim T1 Vision, un telefon inteligent destinat în special celor care urmăresc eleganţa în design dar şi caracteristicile tehnice de ultimă generaţie.

Evident, cea mai importantă caracteristică a telefonului rămâne funcţia sa dual-sim, care permite utilizatorului folosirea în acelaşi timp a două cartele, chiar de la doi operatori diferiţi. Telefonul vine şi cu un ecran wide de 3 inci sensibil la atingere dar şi cu funcţii TV analog, care permit utilizatorilor urmărirea emisiunilor TV, oriunde s-ar afla ei.

Totodată handsetul vine şi cu un senzor de mişcare care poate fi folosit atât la operarea telefonului (meniuri, funcţii) cât şi la jocurile care pot fi instalate pe acesta. Nu va lipsi nici camera foto de 3,2 megapixeli, mediul de stocare extern extensibil până la 16 GB, conectivitatea GPRS, Wap, Bluetooth, USB şi o baterie Li-Ion de 1500mAh care rezistă până la 300 de minute în mod convorbire sau 220 de ore standby.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)