Jocuri Noi

Nokia 5900 Xpress music. "Beam me up Scotty"

Scris de Caesar
Luni, 11 Mai 2009 09:33
Nokia-5900-XpressMusic_01Recent au apărut pe net câteva poze care ne dezvăluiau "în mod senzaţional" viitorul look al unuia dintre cele mai aşteptate handseturi ale producătorului finlandez, Xpress music 5900.

Evident, pozele proveneau din China şi ne-am îndoit de autenticitatea lor, mai ales că vecinii noştri de la răsărit ne prezentau un telefon mobil lipsit de conectivitate 3G, lucru greu de crezut pentru un produs Nokia al anului 2009. Până la o prezentare oficială, nu ne putem lămuri de autenticitatea acestor poze care în măsură egală pot fi create de un fan sau pierdute de undeva de pe serverele finlandezilor.

Ce ştim despre viitorul Nokia 5900 Xpress music este faptul că va avea caracteristici diferite faţă de 5800,un display touchscreen mai mare, de 3.5 inch, o cameră foto de 5 megapixeli cu kick-stand, şi un port audio pentru căşti standard cu jack de 3,5 mm.

Dacă predecesorul 5800 a apărut pentru prima dată într-un film (The Dark Knight), zvonurile plasează noul 5900 Xpress Music chiar în maşina viitorului căpitan Kirk din Star Trek, film ce a avut premiera la sfârşitul săptămânii trecute. Pentru a ne susţine curiozitatea avem la dispoziţie şi o frântură de film care ne arată câteva imagini cu handsetul instalat în maşină, un miniclip pe care îl puteţi urmări mai jos.


Deşi suntem departe de a trage concluzii, atât imaginile cât şi clipul preluat din film nu fac decât să anime şi mai mult curiozitatea. Oricum dacă se adevereşte a fi reală, Nokia dă o lovitură de imagine serioasă, prezentându-şi viitorul telefon chiar în unul dintre cele mai aşteptate filme ale verii. Până la anunţurile oficiale nu ne rămâne însă decât să visăm.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)