Jocuri Noi

Samsung ne prezinta ultima sa revolutie: Pixon 12

Scris de Caesar
Luni, 01 Iunie 2009 08:20
samsung-pixon-12Deşi nu au reuşit să-l prezinte cu ocazia conferinţei Mobile World din februarie, Samsung confirmă în sfârşit zvonurile şi ne prezintă noul lor telefon Pixon 12, un gadget multimedia dotat cu o cameră de 12 megapixeli şi ecran tactil de 3,1 inci.

Dacă numărul de megapixeli nu v-a impresionat deja, Samsung ne asigură că Pixon 12 va avea o cameră cu auto focus care să surprindă obiectele în mişcare, un mod inteligent de ajustare la condiţiile de mediu şi un obiectiv wide de 28 mm. Totodată, salvarea imaginilor se va putea realiza relativ repede pentru un telefon, cele 2 secunde necesare asigurându-vă că puteţi lua instantanee la foc continuu sau, cel puţin până la umplerea capacitţii de stocare. Nici nu va fi greu, având în vedere că, dacă aşegeţi calitatea maximă veţi avea parte de fotografii digitale de 18 MB, aproximativ 12% din întreaga capacitate internă a mobilului. Nu e cam mult?

Pixon 12 va fi lansat pe piaţa europeană în luna iunie a acestui an şi va oferi de asemenea posibilitatea de a comunica direct cu situri populare de imagini precum Facebook, Picasa sau Flickr.

Specificaţii complete:

- ecran tactil de 3,1 inci
- cameră de 12 megapixeli
- Capacitate internă: 150MB (poate fi extinsă până la 16 GB cu ajutorul unui MicroSD)
- 4 lăţimi de bandă diferite: GSM/GPRS/EDGE, HSPA 900/2100MHz;
- Flash cu Xenon
- Posibilitate de filmare şi redare a filmelor cu rezoluţie de 720 x 480 pixeli
- GPS intern
- Radio FM cu RDS

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)