Jocuri Noi

Spires HD, Tower Defence pentru iPhone.

Marţi, 15 Martie 2011 10:22
Spires_HD_LogoPersonajul negative din Spires HD este Draelus o femeie misterioasa care a scapat din Hollow Realm sa terorizeze umanitatea din nou. A venit momentul ca trei vrajitori tineri sa contruiasca turnuri sa apere de armatele fara sfarsit ale lui Draelus. Acesti antrenati sub tutela marelui magician Iaro in arta Turnurilor de Aparare sunt ultima speranta a lumii.

Spires HD este conceput pentru a patra generatie de iPhone cu display Retina si pentru iPad. Pentru modelele mai vechi se gaseste si jocul Spires.

Povestea jocului te cufunda intr-o lume plina de magie si razboi prin dialog si voice-acting de calitate. Afla mai multe despre povestea acestei lumi ca un student la Marea Universitate. Jocul are trei eroi, fiecare dintre ei folosesc turnuri de diferite elemente, specializate pentru inamici diferiti.

Testeaza-ti capacitatile de strateg oprind armatele inamicului tau sa ajunga la destinatie, sau forteaza-I sa intre in zone de foc concentrat. Spires HD ofera 15 niveluri, 11 turnuri diferite, 13 tipuri de inamici, 6 obiecte si 3 moduri de joc. Exploateaza slabiciunile adversarului tau si foloseste turnurile la potentialul lor maxim. Pentru profesionisti exista si Extreme Difficuly Mode, in care chiar turnurile tale pot fi atacate, nu doar obiectivul principal.

Fiecare nivel are diferite cai pe care inamicii o pot lua. Foloseste runele magice pentru a-ti imbunatati turnurile. Modurile disponibile pentru Spire HD sunt, Gauntlet, Survival sau Siege Mode. Provoaca-ti prietenii la oricare dintre aceste moduri de joc online sau intra in story mode sa cunosti cei trei student care vor salva lumea, Adel, Tyran si Kali. Lupta contra armatele misterioasey Draelus sa afli care sunt motivele pentru aceste asalturi asupra lumii tale pasnice.

Screenshots Spires HD:
Spires_HD_1Spires_HD_2Spires_HD_3Spires_HD_4
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)